fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim continua reforçant els treballs de neteja i millora a les platges després de les fortes pluges

Benicàssim continua reforçant els treballs de neteja i millora a les platges després de les fortes pluges

L’estimació preliminar dels danys que va ocasionar el temporal registrat fa una setmana arriba ja al milió d’euros.

Després d’una setmana de les fortes pluges registrades a Benicàssim, el municipi va recuperant a poc a poc la normalitat.

A través de la brigada municipal, el consistori continua reforçant les labors de millora a les platges; “el nostre objectiu és recuperar les platges per a seguir amb la temporada estival ja que el temporal ha provocat un gran impacte en el nostre litoral on s’han perdut la totalitat de les passarel·les, que el seu 20% correspon a les platges adaptades, han patit danys les 75 dutxes i 84 llavapeus, deixant al descobert i afectades les canonades de connexió”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués.
Quant a la primera estimació dels danys ocasionats per les fortes pluges, “a més de platges, el temporal ha provocat desperfectes en vies públiques, camins rurals, zona d’urbanitzacions, edificis municipals i infraestructures, l’estimació preliminar de les quals arriben ja al milió d’euros”, explica Susana Marqués.

Durant tota aquesta setmana, operaris de la brigada municipal han intensificat les labors en el litoral, “perquè la totalitat de zones afectades recuperen al més prompte possible la normalitat, recol·locant passarel·les, reparant mobiliari urbà i anivellant superfícies”, ha comentat l’edil de Platges, Obres i Serveis, Elena Llobell.
Així mateix, durant el dia d’ahir dissabte, el consistori va rebre per part de la Conselleria el resultat positiu de les analítiques d’aigües realitzades després del temporal, procedint-se a reobrir les platges al bany i com ha indicat la regidora de Sanitat, Vanesa Batalla, “Benicàssim, una setmana després, va recuperant-se després de les fortes pluges caigudes i els veïns i visitants poden gaudir dels nostres 7 quilòmetres de platges que, des de la vesprada del dissabte, ja lluïen totes amb bandera verda”.

El municipi, al costat de la programació de la desena edició de Benicàssim Belle Époque, suma atractius turístics durant el primer cap de setmana de setembre recobrant l’agenda de les activitats de dinamització turística. L’esdeveniment costumista finalitza hui i contempla una nova jornada en Vila Elisa amb “El Viatge a la Belle Époque” i el tret d’un castell de focs artificials a la platja Voramar a les 22.00 hores. La regidora de Turisme, Cristina Fernández, avança “l’èxit” d’aquesta desena edició ja que, “malgrat l’adaptació a la situació actual, veïns i visitants estan podent tornar a l’època daurada de les nostres emblemàtiques viles i tant l’espectacle de la nit del dissabte com les visites guiades han penjat el ‘sold out’”, ha afegit edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.