fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim estandarditza un protocol per a millorar l’atenció als bebès en les Escoles Infantils

Benicàssim estandarditza un protocol per a millorar l’atenció als bebès en les Escoles Infantils

El pròxim 6 de setembre es reuneix la taula soci-sanitària que abordarà les mesures a adoptar per a la coordinació d’esforços amb l’objectiu de millorar la qualitat assistencial.

La regidora de benestar social, Vanessa Batalla ha anunciat la convocatòria de la Taula Soci-sanitària que tindrà lloc la setmana vinent per a coordinar els esforços dels equips formatius de les Escoles Infantils Municipals i l’àrea de pediatria del Centre de Salut Local. L’objectiu, com ha assenyalat Batalla és “establir criteris fixos per a detectar amb antelació i prevenir possibles incidències sanitàries en els bebès i així millorar la seua salut i la seua cura en els centres municipals”.

Batalla ha recordat que “les escoles infantils acullen durant tota la jornada a bebès des dels 0 anys. És a dir que, amb prou faenes pocs mesos de vida, ja reben les cures de les professores de les Escoletes i han de prestar molta atenció per a detectar qualsevol problema de salut i saber com actuar i procedir en el cas que hi haguera alguna incidència”.

La iniciativa parteix des dels equips formatius de les Escoles Infantils i l’àrea de benestar social, amb l’objectiu també de reduir la incidència de malalties freqüents en els bebès, per a protocolarizar la durada de les estades sense classe per a evitar contagis entre bebès.

La regidora ha insistit que “hem de treballar per a millorar dia a dia el nivell assistencial que donem des dels serveis municipals i, en el cas de les Escoles infantils en major mesura pel singular dels usuaris, ja que són xiquets i xiquetes de Benicàssim que per la seua curta edat, solen necessitar més cuidats i de millor qualitat”.

Vanessa Batalla ha recordat que la reunió tindrà lloc el pròxim 6 de setembre i a la mateixa estan convocades una representació de l’equip directiu de les Escoles infantils i l’àrea de pediatria del centre de salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.