fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim estandarditza un protocol per a millorar l’atenci贸 als beb猫s en les Escoles Infantils

Benic脿ssim estandarditza un protocol per a millorar l’atenci贸 als beb猫s en les Escoles Infantils

El pr貌xim 6 de setembre es reuneix la taula soci-sanit脿ria que abordar脿 les mesures a adoptar per a la coordinaci贸 d’esfor莽os amb l’objectiu de millorar la qualitat assistencial.

La regidora de benestar social, Vanessa Batalla ha anunciat la convocat貌ria de la Taula Soci-sanit脿ria que tindr脿 lloc la setmana vinent per a coordinar els esfor莽os dels equips formatius de les Escoles Infantils Municipals i l’脿rea de pediatria del Centre de Salut Local. L’objectiu, com ha assenyalat Batalla 茅s “establir criteris fixos per a detectar amb antelaci贸 i prevenir possibles incid猫ncies sanit脿ries en els beb猫s i aix铆 millorar la seua salut i la seua cura en els centres municipals”.

Batalla ha recordat que “les escoles infantils acullen durant tota la jornada a beb猫s des dels 0 anys. 脡s a dir que, amb prou faenes pocs mesos de vida, ja reben les cures de les professores de les Escoletes i han de prestar molta atenci贸 per a detectar qualsevol problema de salut i saber com actuar i procedir en el cas que hi haguera alguna incid猫ncia”.

La iniciativa parteix des dels equips formatius de les Escoles Infantils i l’脿rea de benestar social, amb l’objectiu tamb茅 de reduir la incid猫ncia de malalties freq眉ents en els beb猫s, per a protocolarizar la durada de les estades sense classe per a evitar contagis entre beb猫s.

La regidora ha insistit que “hem de treballar per a millorar dia a dia el nivell assistencial que donem des dels serveis municipals i, en el cas de les Escoles infantils en major mesura pel singular dels usuaris, ja que s贸n xiquets i xiquetes de Benic脿ssim que per la seua curta edat, solen necessitar m茅s cuidats i de millor qualitat”.

Vanessa Batalla ha recordat que la reuni贸 tindr脿 lloc el pr貌xim 6 de setembre i a la mateixa estan convocades una representaci贸 de l’equip directiu de les Escoles infantils i l’脿rea de pediatria del centre de salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.