fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim inicia la promoció turística de la temporada estival a través de les xarxes socials

Benicàssim inicia la promoció turística de la temporada estival a través de les xarxes socials

Emmarcada en el projecte ‘Reactiva Benicàssim’, la regidoria de Turisme edita un vídeo dins de la línia estratègica ‘Benicàssim T’Espera’.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat la promoció turística del municipi de cara a la temporada estival en un any complicat per a les empreses del sector per la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació del Covid-19. La campanya ha començat amb l’edició d’un vídeo de promoció i difusió a través de les xarxes socials de l’oferta que ofereix Benicàssim i en ell es posa de manifest les bondats del municipi i l’oferta d’oci, esport, cultura, patrimoni, comerç, gastronomia, destacant els recursos de sol, platja, muntanya i naturalesa. La iniciativa està emmarcada en la línia estratègica Benicàssim T’Espera que forma part del projecte global Reactiva Benicàssim, que conjumina les mesures impulsades per l’ajuntament de Benicàssim per a pal·liar els efectes negatius derivats de la crisi generada pel Covid-19.

Al vídeo promocional es pot accedir a través del perfil oficial de Turisme Benicàssim de Facebook i Instagram.

Com explica la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “el sector turístic és el principal motor econòmic de Benicàssim i des de la regidoria hem redissenyat el pla estratègic per a adaptar-nos a la nova situació i que ens permeta situar-nos entre les destinacions turístiques més atractives i amb la màxima seguretat en matèria sanitària”.

Davant la imminent entrada en la fase 2, la regidoria de Turisme treballa per posicionar la imatge del municipi com una destinació de turisme de proximitat. “Fins que no es permeta la mobilitat entre províncies hem d’atraure els residents a la província de Castelló i aconseguir la reactivació de l’economia local. Després d’això, la nostra estratègia també se centrarà molt en el turisme nacional i treballarem per a posar quantes accions siguen necessàries perquè el turisme torne a prendre impuls i Benicàssim continue sent la millor elecció tot l’any”, ha afegit Fernández.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha recordat que el projecte Reactiva Benicàssim “compta amb set línies estratègiques, on el turisme és peça fonamental per a la reactivació econòmica i social de la localitat. Als plans de promoció del turisme se sumen els 3 milions d’euros ja aprovats per a finançar ajudes a autònoms, microempreses i Pimes que s’han vist afectades per esta crisi”. La primer edil ha finalitzat dient que “és fonamental la implicació de tots per a conjuminar esforços i ajudar al teixit empresarial i aconseguir donar l’impuls necessari al nostre turisme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.