fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim instal路la senyals contra la viol猫ncia

Benic脿ssim instal路la senyals contra la viol猫ncia

El primer senyal s’ha col路locat en la pla莽a de les Corts Valencianes i durant el Mes de la Dona es col路locaran en altres espais p煤blics.

Els senyals se sumen a la lluita contra la viol猫ncia a Benic脿ssim i dins de la campanya Tots els 25 s贸n 25 de novembre, el consistori ha procedit hui, 25 de febrer, a la instal路laci贸 del primer senyal similar a les de regulaci贸 del tr脿nsit que, en aquest cas, representa a un senyal de prohibit amb forma de cor partit en dos i amb el missatge Benic脿ssim contra la viol猫ncia. Com explica la regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, 鈥渓a instal路laci贸 d’aquests senyals t茅 l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i conscienciar-la sobre la necessitat d’erradicar la viol猫ncia en general i la viol猫ncia masclista en particular, alhora que es fa patent el comprom铆s per la igualtat i contra les agressions鈥.

El primer senyal s’ha col路locat en la pla莽a de les Corts Valencianes, 鈥渟ituada prop de l’entrada nord al nucli urb脿 aix铆 com l’IES Violant de Casalduch ja que volem que aquesta acci贸 tinga tamb茅 una connotaci贸 educativa i arribem a tots els sectors de la poblaci贸: xiquets, joves, adults, perqu猫 tots hem de ser part铆cips en la lluita contra la viol猫ncia鈥, indica l’edil. Aix铆, durant el mes vinent de mar莽, i dins de les accions del Mes de la Dona, l’ajuntament procedir脿 a la instal路laci贸 de m茅s senyalitzaci贸 d’aquest tipus en diferents espais p煤blics com a parcs, places 鈥渋 es posar脿 l’accent en la proximitat a centres educatius i on puguen tindre un major impacte en la societat鈥, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

La col路locaci贸 d’aquest senyal coincideix amb el quart aniversari de la campanya Tots els 25 s贸n 25 de novembre. Durant aquests quatre anys, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benic脿ssim ha realitzat quasi cinquanta accions encaminades a visibilitzar la lluita contra la viol猫ncia de g猫nere i, dins de la programaci贸 duta a terme, s’han treballat, entre altres, accions dirigides a promocionar la igualtat a trav茅s de l’esport, la cultura i l’educaci贸. Aix铆 mateix, un paper destacat 茅s el que ha tingut les associacions de dones de la localitat Ventolera, Mestresses de casa i Dones Dem貌crates, aix铆 com la implicaci贸 d’associacions del comer莽 i l’hostaleria local a l’hora de visibilitzar la seua repulsa contra la viol猫ncia de g猫nere.
La campanya Tots els 25 s贸n 25 de novembre va comen莽ar al febrer del 2017 amb el clar objectiu de mantindre viu l’esperit de lluita contra la viol猫ncia i de solidaritat amb les v铆ctimes. 鈥淎ra, quatre anys despr茅s, renovem aquest comprom铆s i continuem treballant perqu猫 Benic脿ssim siga un municipi lliure de viol猫ncia鈥 ha finalitzat Vanessa Batalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.