fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim obri termini per a adjudicar 17 places lliures en les Escoles Infantils

Benicàssim obri termini per a adjudicar 17 places lliures en les Escoles Infantils

Des de demà 13 de juny i fins al dia 21, els pares de xiquets i xiquetes nascuts en 2015 i 2016, podran sol·licitar la inclusió en un dels centres d’educació infantil.

El regidor d’educació de l’Ajuntament de Benicàssim, Javier Alonso, ha anunciat l’obertura d’un termini extraordinari per a cobrir les places que han quedat lliures després del procediment ordinari de matriculació. En total ixen a la disposició dels pares i mares, 17 places per als cursos d’1-2 i 2-3, ja que el curs 0-1 s’ha completat en els dos centres públics.

Alonso ha recordat que “a Benicàssim, l’accés a les escoles infantils municipals és un dret dels pares que a més, tenen gratuïtat en el servei i una educació i atenció d’altíssima qualitat”.

El nou període d’inscripció començarà demà dia 13 de juny i es perllongarà fins dimecres que ve 21. Les famílies que desitgen optar a una d’estes places hauran de fer-ho a través d’una sol·licitud presentada davant registre en el Servei d’Informació Municipal (SIC), en l’edifici de l’ajuntament, de 8 a 17 hores, de dilluns a divendres. Des del servei, a més, recorden que la inscripció ha de fer-se presencialment, ja que no està habilitat este servei en la seu electrònica.

El regidor d’educació ha detallat les places lliures per cadascuna de les escoles. A Doloretes es posen a la disposició de les famílies, 4 places per al curs 2-3 (nascuts en 2015) i en Tasio s’obrin a les famílies 2 places en el curs 1-2 (nascuts en 2016) i 11 places en el curs 2-3 (nascuts en 2015).

Leave a Reply

Your email address will not be published.