fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim reclama a la Conselleria d’Educaci贸 que escometa nous centres escolars i les reparacions urgents dels existents

Benic脿ssim reclama a la Conselleria d’Educaci贸 que escometa nous centres escolars i les reparacions urgents dels existents

L’Ajuntament s’acollir脿 al nou decret llei del Consell i sol路licitar脿 fer-se c脿rrec de l’execuci贸 de l’obra si la Generalitat assumeix la tornada de la inversi贸.

“L’Ajuntament de Benic脿ssim fa massa temps que va assumint compet猫ncies que no li s贸n pr貌pies i resolent els problemes urgents i d’emerg猫ncia que els centres educatius de la localitat tenen, sense que la Generalitat doni la cara i afronte la seua responsabilitat. 脡s el moment que el conseller d’educaci贸 siga conseq眉ent i fa莽a les inversions necess脿ries en el municipi per a la comunitat escolar”, ha manifestat el regidor d’educaci贸, Javier Alonso.

L’equip de govern portar脿 a ple una petici贸 expressa a la Generalitat amb el llistat d’obres urgents i noves inversions que s贸n necess脿ries en el municipi i que han estat aix铆 mateix notificades al consistori per part dels diferents centres i a trav茅s del Consell Escolar Municipal. “脡s el moment que cada administraci贸 assumisca la seua responsabilitat. No es pot pretendre abandonar a la seua sort als centres escolars i que les defici猫ncies acaben afectant el dia a dia dels col路legis o posant en situaci贸 de risc als escolars”, ha continuat dient Alonso.

En el llistat d’obres necess脿ries en el municipi s’inclouen en la petici贸, la construcci贸 d’un nou Institut d’Educaci贸 Secund脿ria, ja sol路licitat en el Consell escolar el passat dia 13 de novembre, conjuntament amb la construcci贸 d’un m茅s que necessari, centre d’educaci贸 prim脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.