fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim recuperar脿 els matrimonis civils en Vila Elisa a partir de l’煤ltim trimestre

Benic脿ssim recuperar脿 els matrimonis civils en Vila Elisa a partir de l’煤ltim trimestre

La Junta de Govern Local aprova la normativa per a aquestes celebracions en el palauet municipal.

L’Ajuntament de Benic脿ssim reobrir脿 de nou les portes de Vila Elisa a la celebraci贸 de matrimonis civils a partir de l’煤ltim trimestre i ultima les instruccions d’煤s que complementen l’Ordenan莽a Municipal. Aix铆, la Junta de Govern Local celebrada aquest mat铆 ha aprovat les normes d’煤s en mat猫ria de matrimoni civils en el palauet municipal situat en el passeig Pilar Coloma, a la platja de Voramar. 鈥淓s tracta d’un emblem脿tic lloc de la nostra ciutat molt volgut per tots els ve茂ns de Benic脿ssim i que novament estar脿 a disposici贸 per a la celebraci贸 d’un esdeveniment tan especial i en un entorn m脿gic, al qual se li uneixen hist貌ria, arrels i sentiments鈥 ha destacat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

Aquests esdeveniments especials podran celebrar-se en el hall d’entrada enfront de la bella capella de la Vila i a la terrassa de l’entrada principal. 鈥淗i haur脿 zones habilitades exclusivament per a aquesta mena de celebracions el que permetr脿 que convisquen amb altres activitats culturals o formatives que puguen celebrar-se en el mateix lloc i amb la m脿xima de respectar i preservar aquest espai municipal emblem脿tic鈥, ha continuat l’alcaldessa.

Com ha comentat el regidor d’Hisenda, Arturo Mart铆, 鈥渓a taxa d’aquestes celebracions es mant茅 en 300 euros. Dins de la l铆nia que seguim des de l’equip de govern de no pujar la pressi贸 fiscal i congelar taxes i preus p煤blics, mantenim la quantia de l’any 1999鈥.

Arturo Mart铆 ha sigut l’encarregat d’enumerar les normes d’utilitzaci贸, entre les quals es troba l’horari de celebracions, que ser脿 els divendres a la vesprada de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes al mat铆 d’11.00 a 13.00 hores.
Cal recordar que 鈥渓a normativa aprovada tamb茅 recull la prohibici贸 de llan莽ar qualsevol tipus d’element simb貌lic propi de les celebracions civils, amb la finalitat de preservar la instal路laci贸 o puguen suposar perill en les zones de pas, aix铆 com l’encesa de material pirot猫cnic en la vila, al seu jard铆 o en el passeig mar铆tim. Tampoc es permetran xarangues i elements externs de reproducci贸 musical ja que el consistori posar脿 megafonia i reproducci贸 de m煤sica鈥 ha concl貌s Mart铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.