fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim rep 19 propostes per als 7 “xiringuitos” oferits a les platges

Benicàssim rep 19 propostes per als 7 “xiringuitos” oferits a les platges

S’han realitzat 41 propostes per al total de serveis de temporada oferits en el litoral de Benicàssim.

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat el procés d’adjudicació dels serveis de temporada a les platges.
Durant el termini de presentació de propostes que va estar obert fins al 29 de març a les 14.00 hores, l’Ajuntament va rebre un total de 41, mateix número que serveis oferits però no coincideixen quant a la mena de servei. I és que destaquen les 19 propostes realitzades als 7 serveis de quiosc-bar oferits. El número dels coneguts com a “xiringuitos” era una de les novetats per a la present temporada ja que la zona sud de Benicàssim podrà tindre tres d’aquests espais a la platja Heliòpolis (en l’avinguda Ferrandis Salvador enfront del nº194, enfront del carrer Bassot i enfront del carrer Senillar) Aquests se sumen als oferits a la platja Almadrava (1), en platja Torre Sant Vicent (2) i la platja Els Terrers (1). Ampliar l’autorització de “xiringuitos” a la zona sud ha sigut un objectiu marcat per l’equip de govern “per a descentralitzar l’oferta turística i amb les propostes rebudes podem augurar que aquest servei serà present en la zona sud del municipi”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

L’autorització dels serveis es concedirà per dues temporades estivals (2021-2022) i prorrogable a les temporades 2023-2024 i, a més dels set “xiringuitos” oferits són dos llocs de quioscos de gelats, dos llocs de quiosc de premsa, tres llocs de lloguer d’embarcacions (windsurfing, piragües, paddle-surf), un lloc de base nàutica, tres llocs d’ombrel·les i hamaques amb possibilitat de disposar de 8 patins, deu llocs d’ombrel·les i hamaques sense patins, tretze llocs de massatges. Per a tot l’oferit, s’ha rebut una proposta per al quiosc de premsa, dues per als quioscos de gelats, sis per als llocs d’ombrel·les i hamaques, set per als llocs de massatges, cinc per al lloguer d’embarcacions i un per a la base nàutica.
Quant al període autoritzat de cada activitat, per als quioscos de premsa, de gelats i els “xiringuitos”, serà des de la formalització de l’autorització al 31 d’octubre. Els llocs d’ombrel·les i hamaques, de windsurfing, paddle-surf i piragües i base nàutica, tindran autorització del 15 de maig al 31 d’octubre i, finalment, els posats massatges estaran autoritzats a partir de l’1 de juny al 15 de setembre.

L’adjudicació dels referits serveis per a les quatre temporades indicades (2+2) està condicionada a la prèvia autorització per part del Servei Provincial de Costas a Castelló, dependent actualment del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, aquestes autoritzacions es troben en tramitació, havent-se procedit a la seua sol·licitud després de l’acord de la Junta de Govern Local celebrada el 25 de gener de 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.