fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim suspén els espectacles pirotècnics per alerta de vent

Benicàssim suspén els espectacles pirotècnics per alerta de vent

El taller pirotècnic, els correfocs i el castell de focs artificials, se suspenen davant l’anunci de temporal amb vents per sobre dels 70 km/hora.

El regidor de festes, Arturo Martí, ha anunciat la suspensió dels espectacles pirotècnics contemplats per a avui després de consultar les previsions meteorològiques en emergències de la Generalitat Valenciana, i la AEMET que anuncien vents superiors als 70 kms/hora.

Benicàssim es troba, de moment, en alerta taronja per la força del vent en el litoral que espera que abast força 8 (de 62-74 km/hora), un anunci que desaconsella tècnicament i per seguretat, el tret de qualsevol tipus de focs artificials.
Els actes suspesos són el Taller pirotècnic per a xiquets, que s’havia de celebrar aquesta mateixa vesprada de 17 a 19 hores pels “Diables de Castelló”, el Correfocs, previst per a les 20:30 hores i el Castell de Focs artificials que s’havia de disparar a continuació.

La decisió s’ha adoptat aquest mateix matí després d’una reunió entre els responsables de la pirotècnia i els tècnics de seguretat municipals, al costat de l’alcaldessa i el regidor de festes. Per acord general s’ha pres la decisió per a evitar qualsevol possible risc tant en el muntatge com en el posterior tret dels coets.

La resta de la programació taurina es manté, almenys de moment sempre que la climatologia respecte la celebració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.