fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benlloch porta el model de ciutat innovadora de Vila-real a la trobada de la Xarxa Innpulso

Benlloch porta el model de ciutat innovadora de Vila-real a la trobada de la Xarxa Innpulso

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha participat aquest mat铆 en la trobada estatal de la Xarxa Innpulso de Ciutats de la Ci猫ncia i la Innovaci贸 celebrat a la localitat alacantina d’Ontinyent, on s’han donat cita representants d’una dotzena de municipis de la xarxa en diversos grups de treball.

En la trobada, han participat tamb茅, a m茅s de Vila-real i la poblaci贸 amfitriona, els altres cinc municipis valencians que compten amb la distinci贸 de Ciutat de la Ci猫ncia i la Innovaci贸, a m茅s del president del Consell Valenci脿 de la Innovaci贸, Andr茅s Garc铆a-Reche, i el secretari auton貌mic de Presid猫ncia, Andreu Ferrer, en representaci贸 de la Generalitat. Tamb茅 han pres part en la trobada la Secretaria General de la Xarxa Innpulso i la directora de la Fundaci贸 Globalis, Edurne Zubiria.

鈥淎 Vila-real hem fet des de 2011 una aposta clara per la innovaci贸, sent l’煤nica poblaci贸 de la prov铆ncia que compta amb la distinci贸 del Ministeri com a Ciutat de la Ci猫ncia i la Innovaci贸. Una marca que, a m茅s, hem renovat recentment despr茅s d’avaluar el Govern el treball que ha vingut fent l’Ajuntament per a impulsar l’inter茅s per la innovaci贸 en la societat鈥, valora l’alcalde, qui ha destacat el treball realitzat en la trobada per a avan莽ar en projectes com la guia de la innovaci贸 o la col路laboraci贸 entre els municipis valencians innovadors per a 鈥渁favorir les pol铆tiques d’innovaci贸 en el territori i seguir avan莽ant en el canvi de model productiu que necessita el nostre pa铆s鈥. 鈥淧er primera vegada, a m茅s, comptem amb el suport i el comprom铆s de la Generalitat Valenciana per a consolidar una vertadera cultura de la innovaci贸 a la Comunitat en la qual, sens dubte, Vila-real i la resta de municipis valencians de la xarxa, van a tenir un paper destacat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.