fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benlloch valora la incorporaci贸 de dos milions d’euros als pressupostos del Consell per a fer realitat la ronda Sud-oest en 2018 de Vila-real

Benlloch valora la incorporaci贸 de dos milions d’euros als pressupostos del Consell per a fer realitat la ronda Sud-oest en 2018 de Vila-real

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha valorat la incorporaci贸 de dos milions d’euros al projecte de pressupostos de la Generalitat de 2018 per a iniciar la construcci贸 de la ronda Sud-oest de la ciutat, que connectar脿 la CV-10 amb l’N-340 amb una infraestructura de circumval路laci贸 que descongestionar脿 el tr脿nsit pesat de la ciutat i afavorir脿 la circulaci贸 de mercaderies en el triangle del taulellet.

“La ronda Sud-oest 茅s un projecte fonamental per al futur de Vila-real i de la prov铆ncia i no ens cabia cap dubte que el Consell de Ximo Puig ho havia ent茅s tamb茅 aix铆. Despr茅s d’anys de bloqueig i aband贸 als vila-realencs per part del Partit Popular, per fi tenim un Consell que at茅n les reivindicacions dels pobles. Enguany, tal com es van comprometre, s’ha licitat la redacci贸 del projecte; ara, veiem com es consignen els diners per comen莽ar a fer-lo realitat ja l’any que ve i la ronda Sud-oest torna, per fi, als pressupostos de la Generalitat en una mostra del comprom铆s ferm del Consell amb els vila-realencs”, explica Benlloch.

“Queda molt per fer, entre altres coses que el Ministeri de Foment dona el vist-i-plau a la rotonda que ha de connectar amb l’N-340, per貌 comptar amb consignaci贸 pressupost脿ria suficient per a emprendre un projecte d’esta envergadura que tants maldecaps i problemes ha donat a la gent d’este poble, 茅s un motiu de molta satisfacci贸. Seguirem molt de prop el desenvolupament d’esta infraestructura i reivindicant i treballant m茅s per inversions per a fer avan莽ar a Vila-real”, afegix.

L’alcalde recorda que la ciutat de Vila-real ha hagut de pagar ja m茅s de cinc milions d’euros per les expropiacions de terrenys des de 2011. “El Partit Popular va espoliar els terrenys als propietaris sense pagar-los ni un euro, quan a la resta de municipis este tipus d’infraestructures les havia assumit 铆ntegrament la Generalitat. Va haver de ser este govern qui, en assumir la responsabilitat municipal en 2011, vam fer front als pagaments per unes expropiacions per les quals encara poden arribar m茅s reclamacions i conflictes de propietaris que no estaven d’acord amb els valors que el Partit Popular va donar al s貌l expropiat d’una infraestructura que mai no van fer”, incidix Benlloch.

L’alcalde ha agra茂t al regidor de Territori, Emilio M. Obiol, i els t猫cnics municipals, aix铆 com al president, Ximo Puig, el treball realitzat per acomplir un deute i reivindicaci贸 hist貌riques de la ciutat.

“Han complit amb Vila-real en un moment molt dif铆cil per al Govern valenci脿, pr脿cticament arru茂nat per l’her猫ncia del deute de l’anterior Consell del PP, fent realitat un projecte fonamental per a la nostra ciutat i la prov铆ncia despr茅s d’anys d’incompliments per part del Partit Popular”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.