fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

BiciCas obre una enquesta p煤blica per a decidir la ubicaci贸 de les dues noves bases a Castell贸

BiciCas obre una enquesta p煤blica per a decidir la ubicaci贸 de les dues noves bases a Castell贸

El servei de pr茅stec de bicicletes rebr脿 suggeriments fins al dijous 21 i despr茅s es votar脿 entre els empla莽aments t猫cnicament viables fins al divendres 29.

“On t’agradaria disposar d’una nova base de BiciCas?” Amb aquesta senzilla pregunta, la ubicaci贸 de les dues noves bases del servei de pr茅stec de bicicletes de l’Ajuntament de Castell贸 s’obri a la participaci贸 ciutadana. Des del passat divendres qualsevol ciutad脿 “pot suggerir la pla莽a o adre莽a en la qual considera que seria necessari ampliar el servei a trav茅s d’una r脿pida enquesta digital, que es desenvolupar脿 en dues fases perqu猫 al febrer hi haja dos empla莽aments seleccionats per votaci贸 popular”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸.

En la primera fase, que va arrancar el divendres dia 15, els usuaris de BiciCas rebran per e-mail un senzill formulari digital en el qual podran indicar lliurement la ubicaci贸 que preferisquen per als dos futurs punts de pr茅stec. La consulta tamb茅 s’obrir脿 al p煤blic general a trav茅s de la web bicicas.es i les xarxes socials fins al dijous 21 de gener.

Entre els suggeriments rebuts, BiciCas seleccionar脿 les ubicacions t猫cnicament viables per a iniciar la segona fase. Aix铆, l’enquesta definitiva es difondr脿 pels citats canals a partir del divendres 22 de gener perqu猫, entre les opcions finalistes, la ciutadania trie per votaci贸 popular fins al divendres 29 de gener les dues noves bases de pr茅stec de bicicletes a Castell贸.

Finalment, BiciCas comunicar脿 durant la primera setmana de febrer les ubicacions guanyadores, amb el que el servei superar脿 pr貌ximament les 50 bases repartides per tota la ciutat, des de l’Hospital General fins al poliesportiu Ciutat de Castell贸 i des de la Universitat Jaume I fins a l’avinguda Ferrandis Salvador en el Grau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.