fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana comença el repartiment en domicilis de més de 6.000 mascaretes reutilitzables homologades per a persones majors de 65 anys

Borriana comença el repartiment en domicilis de més de 6.000 mascaretes reutilitzables homologades per a persones majors de 65 anys

Durant la setmana, personal de consergeria de centres de cultura i de centres educatius les portaran a les llars de les persones majors del municipi per a evitar-los desplaçaments.

L’Ajuntament ha començat avui la distribució en els domicilis de les persones majors de 65 anys del municipi, de les més de 6.000 mascaretes higièniques reutilitzables i homologades, adquirides pel consistori, per a lliurar-les directament en les seues llars per a evitar-los el desplaçament.

Així, al llarg d’esta setmana, personal de les consergeries de centres de cultura i dels centres educatius realitzaran el repartiment d’esta nova remesa adquirida pel Consistori de mascaretes higièniques reutilitzables i homologades que permeten 5 rentades amb lleixiu a temperatura de 30 graus. A més, en el lliurament s’inclou informació amb les especificitats de les mascaretes.

Cal recordar que l’equip municipal de govern va elaborar un dispositiu per a la distribució entre la seua població d’altres 25.000 màscares homologades tipus FFP2, finançades pel consistori, amb l’objectiu de facilitar el seu lliurament al major nombre possible de veïns i veïnes que ho estimaren oportú.

A més, per a la població infantil l’Ajuntament ja va adquirir 5.500 mascaretes infantils de dues grandàries, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s’han distribuït entre tots els centres educatius del municipi perquè cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la població de majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia de la Covid-19, les farmàcies del municipi proporcionen tres mascaretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la seua distribució gratuïta, mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines

Leave a Reply

Your email address will not be published.