fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana continua amb els tractaments espec铆fics contra els mosquits en diversos punts del casc urb脿

Borriana continua amb els tractaments espec铆fics contra els mosquits en diversos punts del casc urb脿

En la jornada del dimecres es va treballar en el conjunt de la zona de l’Arenal, mentre que punts de la ciutat com la pla莽a Quarts de la Calatrava han estat tractats en les jornades posteriors.

Es compleixen ja vuit mesos des que la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Borriana iniciara els primers tractaments preventius contra la pres猫ncia de les diferents esp猫cies de mosquits que es poden trobar en la capital de la Plana Baixa. I m茅s de mig any despr茅s, l’empresa encarregada de la gesti贸, revisi贸 i aplicaci贸 dels diferents tractaments contra la proliferaci贸 de mosquits continua amb la feina de casa d’aplicaci贸 de diferents t猫cniques per a la seua eliminaci贸.

D’esta forma, durant la jornada del dimecres va ser la zona de l’antic c脿mping de l’Arenal la que va ser tractada gr脿cies a l’aplicaci贸 de material antimosquits en els quals 茅s ja un tractament de xoc per a l’eliminaci贸 dels exemplars ja adults. Segons explicava el mateix encarregat de l’aplicaci贸 dels tractaments que va ser visitat pel regidor de Sanitat, Manel Navarro, “es tracta dels 煤ltims tractaments, ja que inicialment es van realitzar durant els primers anys les campanyes de prevenci贸, posteriorment es van aplicar t猫cniques com les de la pintura Inesfly en claveguerams i embornals, i en esta 煤ltima fase de l’any que s’ha allargat a causa de les altes temperatures s’apliquen estos tractaments de xoc”.

Aix铆, despr茅s dels treballs realitzats en diversos punts dels poblats mar铆tims, el torn ha sigut durant el dijous per al casc urb脿, on s’han aplicat els tractaments, en este cas polvoritzats i sempre de forma individualitzada en cada embornal, en llocs com la pla莽a de Quarts de Calatrava, on s’havien rebut diversos avisos de pres猫ncia important de mosquits. D’esta forma, l’Ajuntament de Borriana continua endavant amb uns tractaments que “no s’han interromput en cap moment des que a l’inici de l’any es realitzaren les primeres labors preventives, despr茅s del quin, s’han realitzat revisions setmanals, s’han aplicat els diferents tractaments segons l’estat larvari o de creixement del mosquit, i ara seguim amb l’aplicaci贸 de tractaments en punts concrets on haja pogut haver-hi algun tipus de proliferaci贸”, com indicava el mateix Navarro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.