fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana habilita un correu electr貌nic provisional per a la reserva d’entrades de la fira taurina de la Miseric貌rdia

Borriana habilita un correu electr貌nic provisional per a la reserva d’entrades de la fira taurina de la Miseric貌rdia

鈥 La reserva online s’ha vist col路lapsada per la gran quantitat de persones que accedien a la plataforma per a aconseguir les entrades.

L’Ajuntament de Borriana a causa del col路lapse que s’ha produ茂t aquest mat铆 en la reserva d’entrades per als dies 4 i 5 de setembre per a la fira taurina de la Miseric貌rdia via online, ha obert un canal de reserva alternatiu i provisional a trav茅s del correu electr貌nic a entradastorosborriana@gmail.com que s’obrir脿 a partir de les 18 hores d’avui.

Aix铆, partir de les 18 hores, les persones que no han pogut fer la reserva de les dos entrades podran realitzar-la i la sol路licitud ser脿 admesa per ordre d’arribada. En el correu s’haur脿 d’indicar el nom cognoms i DNI de la persona que acudir脿 a la pla莽a . Les persones que reben contestaci贸 tindran la reserva acceptada i accediran al recinte taur铆 per l’entrada indicada d’acc茅s online.

Segons ha explicat la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, el col路lapse s’ha produ茂t per 鈥渓a gran quantitat de persones que accedien al mateix temps a la plataforma鈥 i encara que ha lamentat la situaci贸 ha apel路lat a la 鈥渃omprensi贸鈥 de la ciutadania perqu猫 鈥渏a s’ha pres una mesura provisional per a poder continuar amb l’adquisici贸 de les entrades鈥.

Tamb茅 ha agra茂t la col路laboraci贸 de les entitats taurines de Borriana i l’empresa de reserva per a solucionar el contratemps.

Aix铆 mateix ha assenyalat que durant aquest cap de setmana es valorar脿 i estudiar脿 com realitzar la reserva online a partir del dilluns 6 de setembre i es comunicar脿 oportunament.
La fira taurina es realitzar脿 del 4 al 12 de setembre, en el recinte taur铆 que s’ha instal路lat en el solar de l’antiga f脿brica de conserves La Joya, coneguda popularment com la 鈥淧elaora鈥 (Av. Taranc贸n, 6).

Leave a Reply

Your email address will not be published.