fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana llan莽a una nova campanya promocional per a incentivar el comer莽 de barri

Borriana llan莽a una nova campanya promocional per a incentivar el comer莽 de barri

鈥楩ent Barri… Borriana es mou鈥 es realitzar脿, inicialment, entre els dies 22 de mar莽 i 22 d’abril.

L’Ajuntament de Borriana llan莽a una nova campanya promocional que sota el t铆tol 鈥楩ent Barri… Borriana es mou鈥 pret茅n continuar estimulant i promovent el comer莽 local i de barri durant la primavera. Amb la finalitat de dinamitzar l’economia de la ciutat i impulsar la creaci贸 d’ocupaci贸, perqu猫 per a la regidora de Comer莽, Sara Molina, 鈥渃onstitueix un important motor econ貌mic per a la localitat鈥.

La nova campanya que es desenvolupar脿, inicialment, entre els dies 22 de mar莽 i 22 d’abril, constar脿 d’un sorteig en el qual es repartiran fins a un total de 10 premis de 200 euros, entre les persones que compren en comer莽os adherits. Una iniciativa que el Consistori torna a posar en marxa 鈥渄espr茅s de l’猫xit obtingut en les tres anteriors campanyes promocionals realitzades l’any passat, 2020鈥, ha assenyalat Sara Molina.

Per a aquesta renovada iniciativa, l’Ajuntament compta amb una inversi贸 de 2.000 euros, i la responsable de l’脿rea ha animat la ciutadania a efectuar les compres en els establiments de barri de la ciutat. Alhora que ha recordat els grans esfor莽os que realitzen per a mantindre els seus negocis durant la crisi sanit脿ria provocada per la pand猫mia de la Covid-19, ra贸 per la qual necessiten 鈥渆l suport dels ve茂ns i les ve茂nes per a continuar amb la seua activitat i mantindre viva la ciutat鈥.
Sara Molina ha manifestat que el comer莽 local 鈥渓i d贸na vida a Borriana i aporta molts llocs de treball, fonamentals per a la recuperaci贸 socioecon貌mica de la nostra ciutat.鈥 I, per aix貌, ha assenyalat, des del Consistori 鈥渉em impulsat mesures de suport amb la finalitat de dinamitzar l’economia local i de promoure la creaci贸 d’ocupaci贸鈥.
En l’elaboraci贸 de les bases han treballat conjuntament la Regidoria de Comer莽 i la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana, que tamb茅 coincideixen a considerar aquesta acci贸 com una 鈥渁dequada forma de comunicaci贸, animaci贸 i dinamitzaci贸 del comer莽 local鈥.

Sorteig
El sorteig de la campanya ser脿 p煤blic i se celebrar脿 el dia 23 d’abril a les 13 hores, a la Sala Plens de l’Ajuntament. Per a la realitzaci贸 del sorteig es prepararan dos caixes, en una de les quals es depositaran les paperetes arreplegades en les urnes de l’Ajuntament i del Mercat, i en l’altra s’introduiran les paperetes amb els noms comercials dels establiments que s’hagen adherit a la campanya.

En primer lloc, s’extraur脿 de la caixa 1 la papereta de la persona premiada amb 200鈧 i, a continuaci贸, 2 paperetes de la caixa 2 amb els noms dels establiments en qu猫 la persona premiada haur脿 de realitzar les compres, a m茅s de l’establiment en qu猫 li van segellar la papereta premiada; el consum m铆nim i m脿xim per local ser脿 de 40 euros i 100 euros respectivament.
Les paperetes dels establiments extrets no tornaran a ser introdu茂des novament en la caixa 2, amb l’objectiu que les compres estiguen el m茅s repartides possible. Aquest proc茅s es realitzar脿 10 vegades per a determinar la totalitat de les paperetes premiades i dels establiments beneficiaris de les compres previstos en la campanya promocional; a m茅s s’efectuar脿 una extracci贸 especial per a comptar amb persones i establiments suplents per si passara alguna conting猫ncia.

L’import dels premis haur脿 de gastar-se el dijous de la setmana seg眉ent a la realitzaci贸 del sorteig en qu猫 el bitllet haja sigut premiat, en horari de 17h a 20h. En el cas de l’hostaleria, la despesa haur脿 d鈥檈fectuar-se entre el dijous i el diumenge de la setmana seg眉ent a la realitzaci贸 del sorteig en qu猫 el bitllet

Leave a Reply

Your email address will not be published.