fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana preveu instal鈥ar c脿meres amb detecci贸 de matr铆cula a les entrades del municipi com a mesura preventiva

Borriana preveu instal鈥ar c脿meres amb detecci贸 de matr铆cula a les entrades del municipi com a mesura preventiva

L’alcaldessa ha presidit aquest mat铆 una reuni贸 amb responsables de Gu脿rdia Civil i Policia Local, en qu猫 s’ha tractat la preocupaci贸 transmesa per alguns comerciants al Consistori.

L’Ajuntament de Borriana tramitar脿 enguany l’expedient per a situar c脿meres amb detecci贸 de matr铆cula a les entrades del municipi com a mesura preventiva, segons ha indicat l’alcaldessa Maria Josep Safont, despr茅s de la reuni贸 mantinguda aquest mat铆 amb responsables de Gu脿rdia Civil i Policia Local, i en la qual s’ha tractat la preocupaci贸 sobre seguretat transmesa per alguns comerciants al Consistori.
A la reuni贸 han assistit a m茅s la regidora de Comer莽, Sara Molina, i el regidor de Seguretat, Javier Gual, i s’hi ha posat de manifest que tant la Gu脿rdia Civil com la Policia Local destinen tots els recursos possibles a la vigil脿ncia de tot el terme municipal.
No obstant aix貌, ambd贸s cossos de seguretat han volgut deixar const脿ncia que estan 鈥渢reballant intensament per a millorar la seguretat dels borrianencs i de les borrianenques鈥 i, en tot cas, es brinden igualment a 鈥渞eunir-se tantes vegades com siga necessari amb comerciants per a aclarir els seus dubtes鈥.
A m茅s, en aquesta trobada, la Gu脿rdia Civil i la Policia Local han mostrat la seua disposici贸 a realitzar jornades dirigides als comerciants per a fomentar i millorar l’autoprotecci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.