fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana reposa la passarel路la de terra en el Clot per donar acc茅s a la zona de les Terrasses

Borriana reposa la passarel路la de terra en el Clot per donar acc茅s a la zona de les Terrasses

El Consistori invertir脿, concretament, en la reparaci贸 del Clot, la passarel路la i el cam铆 de les Salines, aproximadament 6.000 euros.

El regidor responsable de Serveis P煤blics, Zona Mar铆tima i Santa B脿rbara, Vicent Aparisi, ha supervisat este mat铆 els treballs que s’estan duent a terme en el Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de D茅u de Borriana per a reparar els danys ocasionats per les fortes pluges de la setmana passada en el municipi.

Una pala mec脿nica i operaris reposen este mat铆 la passarel路la de terra en la desembocadura del riu Anna, al Clot, que d贸na acc茅s a la zona de les Terrasses, despr茅s que el nivell de l’aigua ha descendit i les condicions han perm猫s efectuar estos treballs.

A m茅s, s’estan duent a terme treballs d’adequaci贸 de camins rurals, i tasques de neteja al costat del meandre de l’inici del Clot, i es prosseguir脿 en els pr貌xims dies tant a l’interior del llit com en la senda que envolta el paratge, amb la finalitat de retirar restes de vegetaci贸 i brut铆cia arrossegada per la crescuda en este 煤ltim tram del riu Anna.

Segons ha indicat Aparisi, el Consistori invertir脿 en les actuacions concretes al voltant del Clot de la Mare de D茅u, de la passarel路la i el cam铆 de les Salines, vora 6.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.