fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana reposa la passarel·la de terra en el Clot per donar accés a la zona de les Terrasses

Borriana reposa la passarel·la de terra en el Clot per donar accés a la zona de les Terrasses

El Consistori invertirà, concretament, en la reparació del Clot, la passarel·la i el camí de les Salines, aproximadament 6.000 euros.

El regidor responsable de Serveis Públics, Zona Marítima i Santa Bàrbara, Vicent Aparisi, ha supervisat este matí els treballs que s’estan duent a terme en el Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu de Borriana per a reparar els danys ocasionats per les fortes pluges de la setmana passada en el municipi.

Una pala mecànica i operaris reposen este matí la passarel·la de terra en la desembocadura del riu Anna, al Clot, que dóna accés a la zona de les Terrasses, després que el nivell de l’aigua ha descendit i les condicions han permès efectuar estos treballs.

A més, s’estan duent a terme treballs d’adequació de camins rurals, i tasques de neteja al costat del meandre de l’inici del Clot, i es prosseguirà en els pròxims dies tant a l’interior del llit com en la senda que envolta el paratge, amb la finalitat de retirar restes de vegetació i brutícia arrossegada per la crescuda en este últim tram del riu Anna.

Segons ha indicat Aparisi, el Consistori invertirà en les actuacions concretes al voltant del Clot de la Mare de Déu, de la passarel·la i el camí de les Salines, vora 6.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.