fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana tanca satisfact貌riament el segon curs de l’any per a aturats de l’脿rea de Promoci贸 Econ貌mica

Borriana tanca satisfact貌riament el segon curs de l’any per a aturats de l’脿rea de Promoci贸 Econ貌mica

El curs, que ha estat realitzat per un total de 14 alumnes, els ha servit per a posar-se al dia en mat猫ria de recerca de feina a trav茅s d’internet i ha comptat amb la col路laboraci贸 de la Diputaci贸 provincial.

El taller “Posa’t al dia en la cerca d’ocupaci贸 per Internet”, que s’ha desenvolupat en l’aula d’inform脿tica de la qual disposa la Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica a la Casa de la Cultura, ha estat eminentment pr脿ctic, per tal “d’intentar que els participants del taller adquirisquen de forma m茅s r脿pida i a trav茅s de l’experi猫ncia directa les f贸rmules, consells i recomanacions m茅s 貌ptimes a l’hora de realitzar eixe tipus de recerques”, tal com ha explicat la regidora de l’脿rea, Maria Romero. Un total de 14 alumnes han pogut actualitzar els seus coneixements en una activitat tan concreta com 茅s l’煤s de p脿gines especialitzades en la cerca d’ocupaci贸 com GVAjobs, emplea-T o infojobs entre d’altres. A m茅s, el taller tamb茅 ha servit per a renovar i actualitzar el C.V. de cadascun dels i les participants, l’elaboraci贸 de cartes de presentaci贸, i tamb茅 conceptes sobre la gesti贸 de contrasenyes, seguretat i privadesa de cada perfil.

La valoraci贸 global del taller, que ha tingut una durada total de 12 hores, ha estat “positiva” tant per part de la Regidoria com dels participants que han acudit puntualment. La formaci贸 ha pogut portar-se a terme gr脿cies a la coordinaci贸 entre la Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica i la Diputaci贸, a trav茅s de l’Estrat猫gia Provincial per a l’Ocupaci贸 que s’adre莽a a persones aturades que desitgen millorar les seues habilitats en la utilitzaci贸 d’Internet com a eina per a trobar treball.
El pr貌xim taller, que tindr脿 lloc al llarg del mes de juny i que comptar脿 amb un total de 32 hores formatives, i de nou, amb una metodologia molt pr脿ctica, tractar脿 sobre el desenvolupament personal per a la cerca d’ocupaci贸. Estar脿 impartit per Rafa Ayala, un fam贸s formador de l’脿rea del coaching motivacional i conferenciant amb una 脿mplia formaci贸 i experi猫ncia en la direcci贸 i motivaci贸 de grups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.