fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana tanca satisfactòriament el segon curs de l’any per a aturats de l’àrea de Promoció Econòmica

Borriana tanca satisfactòriament el segon curs de l’any per a aturats de l’àrea de Promoció Econòmica

El curs, que ha estat realitzat per un total de 14 alumnes, els ha servit per a posar-se al dia en matèria de recerca de feina a través d’internet i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació provincial.

El taller “Posa’t al dia en la cerca d’ocupació per Internet”, que s’ha desenvolupat en l’aula d’informàtica de la qual disposa la Regidoria de Promoció Econòmica a la Casa de la Cultura, ha estat eminentment pràctic, per tal “d’intentar que els participants del taller adquirisquen de forma més ràpida i a través de l’experiència directa les fórmules, consells i recomanacions més òptimes a l’hora de realitzar eixe tipus de recerques”, tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Maria Romero. Un total de 14 alumnes han pogut actualitzar els seus coneixements en una activitat tan concreta com és l’ús de pàgines especialitzades en la cerca d’ocupació com GVAjobs, emplea-T o infojobs entre d’altres. A més, el taller també ha servit per a renovar i actualitzar el C.V. de cadascun dels i les participants, l’elaboració de cartes de presentació, i també conceptes sobre la gestió de contrasenyes, seguretat i privadesa de cada perfil.

La valoració global del taller, que ha tingut una durada total de 12 hores, ha estat “positiva” tant per part de la Regidoria com dels participants que han acudit puntualment. La formació ha pogut portar-se a terme gràcies a la coordinació entre la Regidoria de Promoció Econòmica i la Diputació, a través de l’Estratègia Provincial per a l’Ocupació que s’adreça a persones aturades que desitgen millorar les seues habilitats en la utilització d’Internet com a eina per a trobar treball.
El pròxim taller, que tindrà lloc al llarg del mes de juny i que comptarà amb un total de 32 hores formatives, i de nou, amb una metodologia molt pràctica, tractarà sobre el desenvolupament personal per a la cerca d’ocupació. Estarà impartit per Rafa Ayala, un famós formador de l’àrea del coaching motivacional i conferenciant amb una àmplia formació i experiència en la direcció i motivació de grups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.