fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana trasllada des d’aquest dilluns la vacunaci贸 massiva contra la Covid-19 a la Llar fallera

Borriana trasllada des d’aquest dilluns la vacunaci贸 massiva contra la Covid-19 a la Llar fallera

Durant la primera setmana d’inoculaci贸 massiva en el municipi, un total de 1.487 persones han rebut alguna dosi de les vacunes.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha anunciat que la vacunaci贸 en el municipi contra el coronavirus es realitzar脿 a partir d’aquest dilluns, 31 de maig, a les instal路lacions de la Llar Fallera, despr茅s d鈥檜na primera setmana que s’ha desenvolupat de dilluns 24 a dijous 27 de maig en el Pavell贸 Poliesportiu de la Bosca.

El canvi de la ubicaci贸 del centre de vacunaci贸 en el municipi, obeeix, segons ha explicat Maria Josep Safont, al plantejament que es va realitzar des del consistori a Sanitat per facilitar el desenvolupament de les diverses i m煤ltiples activitats esportives que acull el poliesportiu de la Bosca, i davant la idone茂tat de les instal路lacions de la Llar Fallera com a alternativa per a realitzar la vacunaci贸 massiva a la ciutat.

Despr茅s d’una segona inspecci贸 a les instal路lacions municipals que l’Ajuntament va posar a la disposici贸 de les autoritats sanit脿ries per a programar la vacunaci贸, Sanitat va determinar que la Llar Fallera reunia tamb茅 les condicions necess脿ries per al desenvolupament del pla de vacunaci贸 per, entre altres aspectes, la seua proximitat, l鈥檃mplitud, per disposar de dos accessos, ventilaci贸 natural i rampes per a evitar barreres arquitect貌niques, i va decidir traslladar-hi des de dilluns que ve 31 de maig el centre d’inoculaci贸 massiva.
Maria Josep Safont, que ha supervisat les jornades de vacunaci贸 d’aquesta primera setmana al costat de la regidora de Sanitat, Dolores Carbonell, ha indicat que durant la primera setmana de vacunaci贸 massiva a la ciutat, desenvolupada de dilluns a dijous, un total de 1.487 persones han rebut alguna dosi de les vacunes.
L’alcaldessa ha tornat a reiterar la import脿ncia de tindre actualitzades les dades de la targeta sanit脿ria i, per aix貌, ha recomanat a la poblaci贸 que revise i actualitze les seues dades de contacte del SIP, ja que les notificacions arriben a trav茅s d鈥橲MS o cridades telef貌niques.

Tamb茅 ha recordat que per a tindre la m脿xima efici猫ncia i que les cites arriben de forma efectiva, Sanitat ha habilitat un portal web http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto amb tan sols tres passos molt senzills, per a renovar les dades de la targeta sanit脿ria, cas que siga necessari.
Aix铆 mateix, ha destacat la transcend猫ncia de la vacunaci贸 i ha valorat l鈥欌渆xcel路lent estrat猫gia鈥 duta a terme pel Consell contra la pand猫mia, fonamentada en 鈥渓a prevenci贸 amb mesures de restricci贸, en el seguiment dels casos pels rastrejadors i en la vacunaci贸, que ja ha aconseguit una velocitat considerable que permetr脿 assegurar la protecci贸 de la poblaci贸 en els pr貌xims mesos鈥.

Des del consistori, ha assegurat, 鈥渟om conscients de la necess脿ria col路laboraci贸 i coordinaci贸 de totes les administracions per a reunir com m茅s recursos en la lluita contra la pand猫mia鈥 i, per aix貌, 鈥渉em oferit a les autoritats sanit脿ries les possibles instal路lacions i els mitjans materials i humans que necessiten de cara a aconseguir una vacunaci贸 r脿pida, eficient i segura鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.