fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

BP col路laborar脿 amb l’Ajuntament d’Almassora per a oferir formaci贸 t猫cnica en el municipi

BP col路laborar脿 amb l’Ajuntament d’Almassora per a oferir formaci贸 t猫cnica en el municipi

El consistori planteja impartir cursos d’especialitzaci贸 en el nou Centre de Formaci贸.

La corporaci贸 municipal de l’Ajuntament d’Almassora ha visitat este mat铆 les instal路lacions de BP en el pol铆gon del Serrallo. El pas per la planta ha servit per a con猫ixer m茅s a fons l’activitat que la multinacional desenvolupa a Castell贸 per貌 tamb茅 per a refor莽ar els compromisos de col路laboraci贸 que l’empresa t茅 vigents amb l’administraci贸 local.

Entre els assumptes abordats durant la trobada ha destacat la proposta de l’equip de govern per a oferir formaci贸 t猫cnica espec铆fica a Almassora a fi que l’alumnat puga nodrir les necessitats de personal de BP. En este sentit, l’empresa ha confirmat la seua voluntat de contribuir a este objectiu tant amb programes propis com amb aquells que puguen desenvolupar els seus prove茂dors. No en va, la planta de Castell贸 genera 2.000 llocs de treball directes i indirectes i t茅 mig miler de professionals de la mateixa companyia.

En paraules de l’alcaldessa, Merche Gal铆, “el nostre objectiu 茅s assegurar l’ocupabilitat de l’alumnat i que, una vegada acaben els cursos, vegen eixides professionals viables”. En esta mateixa l铆nia s’ha manifestat l’edil de Joventut, Xavier Trenco, per a qui “les inversions que l’equip de govern ha fet i far脿 en el Centre de Formaci贸 han d’estar lligades als continguts que all铆 s’impartiran i a la creaci贸 de llocs de treball”.

Per la seua banda, el director de la refineria, Jos茅 Lu铆s Garc铆a Galera, ha recordat que les pol铆tiques de BP estan encaminades a “generar riquesa perqu猫 es beneficien les comunitats properes” i la forta aposta que la companyia fa en mat猫ria de formaci贸 per a “crear ocupaci贸 de qualitat i estable”. Galera tamb茅 ha reafirmat el comprom铆s de la multinacional amb la seguretat i l’excel路l猫ncia operativa i ha detallat davant la corporaci贸 municipal les inversions de m茅s de 215 milions d’euros que en mat猫ria de qualitat i protecci贸 ambiental ha fet BP des de l’any 2000.
De la mateixa manera, els responsables de BP han confirmat la seua voluntat de col路laborar amb l’Ajuntament d’Almassora en l’elaboraci贸 del projecte de la pantalla verda i han posat a la disposici贸 del consistori “tota la nostra experi猫ncia en mat猫ria mediambiental”. Com ha incidit Gal铆, “volem que siga un projecte 煤til i que els seus resultats els puga gaudir la poblaci贸 d’Almassora”, per la qual cosa “茅s molt important comptar amb el saber fer de les empreses que fa anys que treballen en el Serrallo”.

L’equip de govern tamb茅 ha agra茂t la col路laboraci贸 de la signatura en les accions informatives pr猫vies al simulacre d’emerg猫ncia realitzat el gener passat en el districte mar铆tim i en el qual van participar Gu脿rdia Civil, Policia Nacional, bombers, Protecci贸 Civil, Policia de la Generalitat Valenciana i empreses del pol铆gon, a m茅s de la mateixa Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.