fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco demana que les banderes del Palau Municipal onegen a mitja asta en senyal de dol pels milers de morts pel COVID-19

Carrasco demana que les banderes del Palau Municipal onegen a mitja asta en senyal de dol pels milers de morts pel COVID-19

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, afirma que les dram脿tiques xifres d’infectats i morts, tant a la prov铆ncia com a Espanya, justifiquen una decisi贸 simb貌lica cap als que pitjor l’estan passant en estos moments.

La portaveu del Grup Municipal Popular en el consistori de Castell贸, Bego帽a Carrasco, proposa que les banderes de la fa莽ana del Palau Municipal en la Pla莽a Major onegen a mitja asta. “Volem que siga un senyal de duel i de respecte cap als milers de persones que ja han mort a conseq眉猫ncia del coronavirus i sumar-nos aix铆, simb貌licament, el conjunt del poble de Castell贸, al dolor de les fam铆lies que han perdut als seus 茅ssers estimats”, afirma.

“A la prov铆ncia de Castell贸 hi ha ara mateix 449 persones infectades, de les quals 189 estan sent ateses en algun dels centres hospitalaris. I lamentablement ja s贸n 21 les persones que han mort. S贸n unes xifres dram脿tiques que, englobades en les del conjunt d’Espanya, llancen un balan莽 esgarrif贸s”, indica la portaveu Popular.

“En estos moments es fa prioritari lluitar des del punt de vista sanitari, per a evitar que continue creixent la xifra de contagis, i tamb茅 als hospitals, perqu猫 la quantitat de persones ingressades puga tirar avant i rebre l’alta, gr脿cies a l’infatigable treball dels nostres sanitaris. Tamb茅 fan falta mesures econ貌miques i fiscals que ajuden a les fam铆lies, a les pimes i als aut貌noms a tirar avant, i m茅s quan ja hi ha quasi 15.000 persones afectades per expedients de regulaci贸 d’ocupaci贸 temporal en tota la prov铆ncia, i sense oblidar que nom茅s a Castell贸 ciutat ja hi havia m茅s de 14.000 aturats. Per貌 no podem oblidar-nos de les persones que no han pogut superar el contagi del virus, ni de les seues fam铆lies. Tamb茅 ells necessiten un gest d’al猫, que podria quedar simbolitzat en la hissada de les banderes del principal edifici de l’Ajuntament de Castell贸, en senyal de duel”, indica Carrasco.

En este sentit, destaca que ja hi ha molts municipis de la prov铆ncia que estan adoptant esta postura, cas de Benic脿ssim, Onda, Tor谩s, Segorbe, Canet lo Roig, la Torre d’en Besora o Vall d’Alba, per citar alguns. “脡s un gest senzill per貌 sentit. No costa res. Es tracta simplement de voluntat pol铆tica i de sensibilitat cap a aquelles fam铆lies que han perdut als seus 茅ssers estimats”, conclou Bego帽a Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.