Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco demana que les banderes del Palau Municipal onegen a mitja asta en senyal de dol pels milers de morts pel COVID-19

Carrasco demana que les banderes del Palau Municipal onegen a mitja asta en senyal de dol pels milers de morts pel COVID-19

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, afirma que les dramàtiques xifres d’infectats i morts, tant a la província com a Espanya, justifiquen una decisió simbòlica cap als que pitjor l’estan passant en estos moments.

La portaveu del Grup Municipal Popular en el consistori de Castelló, Begoña Carrasco, proposa que les banderes de la façana del Palau Municipal en la Plaça Major onegen a mitja asta. “Volem que siga un senyal de duel i de respecte cap als milers de persones que ja han mort a conseqüència del coronavirus i sumar-nos així, simbòlicament, el conjunt del poble de Castelló, al dolor de les famílies que han perdut als seus éssers estimats”, afirma.

“A la província de Castelló hi ha ara mateix 449 persones infectades, de les quals 189 estan sent ateses en algun dels centres hospitalaris. I lamentablement ja són 21 les persones que han mort. Són unes xifres dramàtiques que, englobades en les del conjunt d’Espanya, llancen un balanç esgarrifós”, indica la portaveu Popular.

“En estos moments es fa prioritari lluitar des del punt de vista sanitari, per a evitar que continue creixent la xifra de contagis, i també als hospitals, perquè la quantitat de persones ingressades puga tirar avant i rebre l’alta, gràcies a l’infatigable treball dels nostres sanitaris. També fan falta mesures econòmiques i fiscals que ajuden a les famílies, a les pimes i als autònoms a tirar avant, i més quan ja hi ha quasi 15.000 persones afectades per expedients de regulació d’ocupació temporal en tota la província, i sense oblidar que només a Castelló ciutat ja hi havia més de 14.000 aturats. Però no podem oblidar-nos de les persones que no han pogut superar el contagi del virus, ni de les seues famílies. També ells necessiten un gest d’alè, que podria quedar simbolitzat en la hissada de les banderes del principal edifici de l’Ajuntament de Castelló, en senyal de duel”, indica Carrasco.

En este sentit, destaca que ja hi ha molts municipis de la província que estan adoptant esta postura, cas de Benicàssim, Onda, Torás, Segorbe, Canet lo Roig, la Torre d’en Besora o Vall d’Alba, per citar alguns. “És un gest senzill però sentit. No costa res. Es tracta simplement de voluntat política i de sensibilitat cap a aquelles famílies que han perdut als seus éssers estimats”, conclou Begoña Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.