fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 aborda la planificaci贸 del dispositiu per a la vacunaci贸 massiva a l’Auditori

Castell贸 aborda la planificaci贸 del dispositiu per a la vacunaci贸 massiva a l’Auditori

L’alcaldessa mant茅 una reuni贸 t猫cnica per a preparar el pla de control d’accessos per a facilitar el proc茅s d’immunitzaci贸.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mantingut aquest dilluns una reuni贸 de treball a l’Auditori i Palau de Congressos per a planificar ‘in situ’ els detalls del dispositiu de seguretat i control d’accessos de cara a la campanya de vacunacions massives que comen莽ar脿 en els pr貌xims dies en aquest espai. A la reuni贸 han assistit a m茅s el regidor de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies, David Donate, responsables de la Policia Local de Castell贸, de Protecci贸 Civil, aix铆 com personal t猫cnic de l’Auditori.

L’alcaldessa de Castell贸 ha explicat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica ha triat l’Auditori com l’espai de la ciutat a habilitar de manera extraordin脿ria per a la seua conversi贸 com a centre de vacunaci贸 massiva contra la covid-19. “Aquest dilluns hem mantingut una primera trobada per a preparar tot el dispositiu perqu猫 aquest proc茅s a desenvolupar per les autoritats sanit脿ries tinga lloc amb totes les facilitats possibles”, ha indicat Marco.

En aquest sentit, ha explicat que, des del Consistori, s’est脿 treballant en el disseny del dispositiu de control d’accessos al recinte. “Est脿 previst que per aquest espai passen cada hora unes 400 persones, per aix貌, des de l’Ajuntament col路laborarem amb Sanitat en la posada en marxa del dispositiu de mobilitat i control d’accessos necessaris per a evitar col路lapses i aglomeracions”, ha apuntat.

En els pr貌xims dies es detallar脿 al costat de les autoritats sanit脿ries el pla que definir脿, entre altres coses, els itineraris d’entrada i eixida, les zones de parquing, el control dels accessos al recinte per cotxe i a peu, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.