fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 aporta 10.000 euros per garantir aliments als despla莽ats pel conflicte siri脿

Castell贸 aporta 10.000 euros per garantir aliments als despla莽ats pel conflicte siri脿

El govern local ha signat un conveni amb UNRWA per finan莽ar un projecte que permitisca evitar la mort per inanici贸 entre la poblaci贸 m茅s vulnerable.

L’Ajuntament de Castell贸 ha subscrit un conveni amb l’Associaci贸 Comit猫 Espanyol d’UNRWA, l’ag猫ncia de les Nacions Unides que treballa amb Palestina, per finan莽ar el projecte ‘Aliments per a la superviv猫ncia de la poblaci贸 despla莽ada pel conflicte siri脿’, al qual les arques municipals aportaran 10.000 euros.

L’ajuda es destinar脿 per aportar un increment nutritiu a la poblaci贸 m茅s vulnerable a trav茅s de paquets alimentaris d’alt valor cal貌ric. El projecte est脿 orientat als refugiats palestins a S铆ria i s’emmarca dins el Pla de Resposta a l’Emerg猫ncia per a aquest any. Es tracta d’un projecte concret que es desenvolupar脿 en els propers mesos i que es carregar脿 als pressupostos de 2016.

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, ha destacat que “l’equip de govern t茅 la ferma voluntat de treballar amb aquesta entitat en el finan莽ament del projecte d’aliments per a la superviv猫ncia”. Cal recordar la implicaci贸 de la regidoria amb l’Associaci贸 Comit猫 Espanyol d’UNRWA ja que fins i tot L贸pez l’alcaldessa, Amparo Marco, s’han reunit en diferents ocasions amb la directora executiva d’aquesta entitat.

Tamb茅 ha destacat la voluntat de col路laborar per part de l’Ajuntament la portaveu del govern municipal, Ver貌nica Ruiz, que ha assenyalat que “aquest equip treballar脿 sempre en tot all貌 que estiga al nostre abast per poder ajudar els damnificats per conflictes com el siri脿”. L’Ajuntament de Castell贸 ja va declarar la ciutat com acollidora de refugiats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.