fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 compartir脿 la seua pionera Agenda Urbana en el I F貌rum Urb脿 d’Espanya

Castell贸 compartir脿 la seua pionera Agenda Urbana en el I F貌rum Urb脿 d’Espanya

Marco participar脿 en una taula de debat per a exposar i intercanviar bones pr脿ctiques sobre urbanisme sostenible.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, assisteix des d’aquest dimarts al I F貌rum Urb脿 d’Espanya, que se celebra a Sevilla, amb l’objectiu de promoure l’intercanvi i la participaci贸 cap a un desenvolupament urb脿 estrat猫gic, sostenible i integrat. El f貌rum, que se celebrar脿 fins al pr貌xim 7 d’octubre, reuneix en varies taules i debats a autoritats locals, nacionals i internacionals, i actors de la societat civil, per a abordar i compartir bones pr脿ctiques sobre urbanitzaci贸 sostenible. El I F貌rum Urb脿 d’Espanya se celebra despr茅s de l’aprovaci贸 de l’Agenda Urbana Espanyola.

L’Ajuntament de Castell贸 va ser el primer a signar amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana el protocol d’actuaci贸 per a l’elaboraci贸 de la seua Agenda Urbana. “Castell贸 est脿 immersa en l’elaboraci贸 de la seua Agenda Urbana, som una ciutat referent per a l’elaboraci贸 d’aquest full de ruta estrat猫gic a nivell local i, en aquest f貌rum, compartirem la nostra experi猫ncia i intercanviar idees i bones pr脿ctiques amb altres institucions”, ha indicat l’alcaldessa.

Marco recorda que, des del govern municipal, es va iniciar fa sis anys “el cam铆 cap a una transformaci贸 sense precedents” de la ciutat cap a un model “que prioritza la sostenibilitat, la salut i la inclusi贸, entre altres factors per a avan莽ar cap a un Castell贸 m茅s verd, amable i respectu贸s amb el medi ambient”. “Una clara aposta que estem plasmant en la nostra Agenda Urbana, en fase d’elaboraci贸, i que volem compartir en aquest f貌rum”, ha recalcat.

En concret, l’alcaldessa participar脿 en la taula ‘L’Agenda Urbana a les ciutats interm猫dies i en les de major poblaci贸’ al costat dels alcaldes, alcaldesses i representants de M煤rcia, Pamplona, Barakaldo, Viladecans i Sevilla. Pr猫viament, Marco ha participat en una reuni贸 de treball per a avan莽ar en l’Agenda Urbana de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.