fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 dona suport a un projecte per al desenvolupament de les persones autistes

Castell贸 dona suport a un projecte per al desenvolupament de les persones autistes

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, concedeix una ajuda de 20.300 euros a APNAC en favor del benestar del col路lectiu

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la regidoria de Benestar Social, ha subscrit un conveni pel qual subvencionar脿 amb 20.300 euros el projecte ‘Respire familiar, oci i temps lliure’ de l’Associaci贸 de Pares de Xiquets Autistes de Castell贸 (APNAC), la labor dels quals se centra a informar i assessorar a familiars de persones amb autisme i a promoure el seu desenvolupament i autonomia.

El regidor Jos茅 Luis L贸pez ha assenyalat que el consistori castellonenc i la citada entitat “col路laboraran junts per al desenvolupament de les activitats de l’associaci贸, com en anys anteriors i amb experi猫ncies sempre positives i satisfact貌ries”.

D’esta manera, L贸pez ha mostrat el seu agra茂ment a la labor que realitza este col路lectiu, “un treball -ha assenyalat- que hauria de realitzar l’Administraci贸 P煤blica i per a莽貌 no podem m茅s que recon茅ixer el vostre esfor莽 i col路laborar amb vosaltres”.

L’edil ha subratllat que “la prioritat d’este equip de govern 茅s treballar per a ajudar a les persones m茅s vulnerables i aix铆 ho anem fent des que s’ha produ茂t el canvi de signe pol铆tic en l’Ajuntament, que ha perm猫s fer un gir a les pol铆tiques antisocials que s’impulsaven abans des del Palau Municipal”.

El principal objectiu d’APNAC i l’Ajuntament 茅s promoure el benestar de les persones autistes, tant xiquets i xiquetes com a adults, a trav茅s d’activitats educatives, recreatives, culturals i esportives com les que el projecte citat anteriorment garanteix. Alguns exemples s贸n activitats com a piscina terap猫utica, tallers de jardineria i treballs manuals, campaments d’estiu, excursions i visites a pobles de la prov铆ncia.

L’Associaci贸 de Pares de Xiquets Autistes de Castell贸, que actua tant a escala local com a provincial, va ser fundada en 1981 per la necessitat de donar resposta als dubtes i problemes que se’ls presentaven a les fam铆lies amb persones autistes. Actualment, l’organitzaci贸 compta amb una gran varietat de professionals i voluntaris per al desenvolupament dels seus projectes i activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.