fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 obri el proc茅s selectiu per a les 114 contractacions temporals de ‘Jornals de Vila’

Castell贸 obri el proc茅s selectiu per a les 114 contractacions temporals de ‘Jornals de Vila’

L’Ajuntament publica les bases per a accedir als llocs del pla d’ocupaci贸 per a persones en risc d’exclusi贸 social.

L’Ajuntament de Castell贸 obri des d’aquest dilluns dia 22 de mar莽 el termini de presentaci贸 de sol路licituds del proc茅s selectiu per a la contractaci贸 laboral temporal de persones en risc d’exclusi贸 social per a l’execuci贸 del projecte d’ocupaci贸 municipal ‘Jornals de Vila’, que enguany contempla la contractaci贸 de 114 persones de 23 perfils laborals diferents. La convocat貌ria, les bases de la qual es poden en la web municipal, romandr脿 oberta fins al pr貌xim 20 d’abril.

La regidora d’Ocupaci贸, Patricia Puerta, ha explicat que l’obertura d’aquest proc茅s selectiu per a la contractaci贸 de persones en situaci贸 de vulnerabilitat generar脿 a m茅s una borsa d’ocupaci贸 per als qui hagen superat el sistema de baremaci贸. “Obrim aix铆 un nou per铆ode per a accedir a aquest projecte d’ocupaci贸 municipal, el primer que va posar en marxa aquest Ajuntament i que va n脿ixer en 2016 com una aposta del govern municipal per les pol铆tica actives d’ocupaci贸 i per a generar oportunitats de treball entre les persones que m茅s dificultats troben per a accedir al m贸n laboral”, ha apuntat Puerta.

El sistema de selecci贸 constar脿 d’una fase de baremaci贸 de m猫rits i amb una entrevista personal nom茅s per als perfils dels grups professionals C2 i AP. Aix铆, s’utilitzar脿 un proc茅s de baremaci贸 per als perfils professionals del bloc 1: Arquitecte t猫cnic (2 persones), Educador/a social (1), Treballador/a social (4), coordinador/a programes socials o d’ocupaci贸 (1), orientador/a laboral (2), T猫cnic/a d’Integraci贸 Social (2), T猫cnic/a de m脿rqueting-publicitat (1), T猫cnic/a animador/a sociocultural (1) i T猫cnic inform脿tic/a (4).

En la fase de baremaci贸 tindr脿 especial import脿ncia no haver participat amb anterioritat en el programa ‘Jornals de Vila’, estar empadronat a Castell贸, el temps en situaci贸 de desocupaci贸, tindre una vida laboral inferior a 180 dies, l’estructura familiar i la formaci贸, entre altres.

Per als seg眉ents perfils del bloc 2 es requerir脿 a m茅s d’una fase d’entrevista personal: Oficial lampisteria (2), Oficial electricitat (4), Oficial fusteria fusta (3), Oficial obra de paleta (5), Oficial jardineria (3), Oficial fusteria met脿l路lica (2), Oficial pintura (6), Oficial neteja (1), Pe贸 obra de paleta (4), Pe贸 pintura (1), Pe贸 neteja (4), Pe贸 fusteria met脿l路lica (2), Zelador/a ordenan莽a (29) i Auxiliar Administratiu/a (29).

Segons consta en les bases, les persones interessades nom茅s podran presentar com a m脿xim sol路licitud a dos llocs de treball per cada bloc de perfils professionals, quedant excloses aquelles que presenten sol路licitud per a m茅s posats.

Entre els requisits, est脿 el de trobar-se en situaci贸 de desocupaci贸 inscrita/a com a demandant d’ocupaci贸 en el Servei P煤blic d’Ocupaci贸 (Labora) i estar en possessi贸 de la titulaci贸 sol路licitada per al lloc al qual s’opta, entre altres. A m茅s, caldr脿 complir els requisits espec铆fics establits per a cadascun dels perfils oferits.

El termini de presentaci贸 ser脿 de 20 dies h脿bils (des del 22 de mar莽 fins al 20 d’abril d’enguany) i les sol路licituds hauran de presentar-se exclusivament per via telem脿tica a trav茅s de la seu electr貌nica de l’Ajuntament de Castell贸 (sede.castello.es), en l’apartat de ‘Tr脿mits’ i, dins d’aquest, seleccionant ‘Mat猫ries’ i ‘Sol路licitud de *Jornals de Vila’. A m茅s, en la web municipal pot obtindre’s tota les instruccions necess脿ries per a realitzar la sol路licitud via en l铆nia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.