fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 pot猫ncia l’arribada de m茅s turisme amb una alian莽a estrat猫gica amb Renfe Viatgers

Castell贸 pot猫ncia l’arribada de m茅s turisme amb una alian莽a estrat猫gica amb Renfe Viatgers

L’acord contempla descomptes per als assistents i expositors en congressos i esdeveniments impulsats pel Patronat de Turisme.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha signat l’acord de col路laboraci贸 entre el Patronat Municipal de Turisme de Castell贸 i Renfe Viatgers en el marc de la celebraci贸 de la Fira Internacional de Turisme (Fitur). El conveni anual t茅 per objecte promocionar conjuntament els serveis de transport en ferrocarril de Renfe Viatgers i Castell贸 com a destinaci贸 tur铆stica i de negocis. Una alian莽a estrat猫gica que “contempla importants avantatges per al sector tur铆stic local at猫s que el mateix suposa potenciar l’arribada de viatgers d’altres zones d’Espanya a Castell贸 amb avantatges especials”, segons ha destacat la primera edila.

Sobre la base de l’acord, Renfe Viatgers es compromet a oferir descomptes als assistents i expositors de totes les activitats dutes a terme per a la promoci贸 del turisme de congressos, convencions o qualssevol altres esdeveniments en general que celebre o organitze el Patronat de Turisme de Castell贸. Tamb茅 s’afavorir脿 amb reduccions en la tarifa a tot viatger que contracte a trav茅s de l’empresa o empreses de receptiu designades pel Patronat de Turisme de les seues escapades tem脿tiques o de turisme MICE (Meetings, Incentius, Convencions, Esdeveniments i Congressos). Aix铆 mateix, i amb la finalitat de col路laborar en el foment del turisme cultural i de congressos, Renfe es compromet a facilitar els viatges en grup d’este col路lectiu.

El Patronat Municipal de Turisme, per part seua, acorda amb la signatura d’este document, el comprom铆s de promocionar i publicitar els serveis de Renfe Viatgers com a mitj脿 de transport en totes les activitats amb car脿cter general que duga a terme parell la promoci贸 del turisme o de negocis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.