fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 refor莽ar脿 les ajudes per a millorar les condicions de vida dels refugiats palestins

Castell贸 refor莽ar脿 les ajudes per a millorar les condicions de vida dels refugiats palestins

L’alcaldessa, Amparo Marco, es fixa com a objectiu aconseguir el 0,7% del pressupost municipal per a col路laborar en projectes de desenvolupament

L’Ajuntament de Castell贸 refor莽ar脿 la l铆nia d’ajudes que destina a l’Associaci贸 Comit茅 Espanyol d’UNRWA, l’ag猫ncia de les Nacions Unides que treballa amb Palestina, per a contribuir al finan莽ament de projectes d’ajuda de la poblaci贸 refugiada “fins a arribar al 0,7% del pressupost en els pr貌xims anys”, segons ha destacat hui l’alcaldessa, Amparo Marco.

Marco, ha mantingut aquest mateix mes una reuni贸 amb la directora executiva de la UNRWA, Raquel Mart铆, en la que tamb茅 ha participat el regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, i en la que s’ha informat de la situaci贸 actual que es viu a S铆ria.

L’Ajuntament de Castell贸 ha incrementat enguany la seua contribuci贸 econ貌mica amb la citada ag猫ncia, augmentant de 10.000 a 15.000 euros la seua aportaci贸 per a finan莽ar el projecte ‘Educaci贸 en emerg猫ncia de la poblaci贸 despla莽ada pel conflicte siri’ i que es carregar脿 als pressupostos del 2017.

L’ajuda es destinar脿 per a contribuir a garantir el dret a l’educaci贸 de la poblaci贸 infantil afectada pel conflicte a S铆ria. El projecte t茅 com a objectiu contribuir a l’acc茅s educatiu de la poblaci贸 refugiada palestina despla莽ada, a trav茅s de la cobertura del personal docent de les escoles afectades pel conflicte siri脿.

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, ha destacat que “l’equip de govern t茅 la ferma voluntat de treballar amb esta entitat en el finan莽ament del projecte d’educaci贸 en emerg猫ncia”. Cal recordar la implicaci贸 de la regidoria amb l’Associaci贸 Comit茅 Espanyol d’UNRWA, ja que L贸pez i l’alcaldessa, Amparo Marco, s’han reunit en diverses ocasions amb la directora executiva d’esta entitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.