fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença la segona fase de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

Comença la segona fase de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

S’hi han instal·lat les conduccions alternatives d’aigua per a no tallar el subministrament als habitatges durant les obres.

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc continuen i esta setmana s’ha iniciat la segona fase d’esta actuació. D’esta manera, s’han preparat les instal·lacions que van soterrades com l’elèctrica i les conduccions d’aigua en el tram que va des de la meitat del carrer fins al portal del Pla dels Estudis. Així, durant els primers dies s’hi han instal·lat les conduccions d’aigua alternatives, de manera que no es tallarà el subministrament d’aigua als habitatges durant el transcurs de l’obra.

A més, cal recordar que esta actuació està dins del projecte de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) de Morella i el Pla 135 de la Diputació de Castelló amb un pressupost de 204.420 euros. Així, s’ha finalitzat la primera fase del primer tram del carrer des del Jardí dels Poetes fins a la meitat del carrer. En esta fase també s’han millorat les conduccions soterrades, així com les voreres i el paviment del carrer.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “durant les últimes setmanes s’ha finalitzat la primera fase d’estes obres i ara comença la segona per acabar de condicionar el carrer per complet”. L’edil ha explicat que “era necessari canviar les instal·lacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulació del carrer Alt de Sant Francesc”. Joan Carles ha afegit que esta segona fase de l’obra millorarà el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.