fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a la segona fase de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

Comen莽a la segona fase de millora del carrer Alt de Sant Francesc de Morella

S’hi han instal路lat les conduccions alternatives d’aigua per a no tallar el subministrament als habitatges durant les obres.

Les obres del carrer Alt de Sant Francesc continuen i esta setmana s’ha iniciat la segona fase d’esta actuaci贸. D’esta manera, s’han preparat les instal路lacions que van soterrades com l’el猫ctrica i les conduccions d’aigua en el tram que va des de la meitat del carrer fins al portal del Pla dels Estudis. Aix铆, durant els primers dies s’hi han instal路lat les conduccions d’aigua alternatives, de manera que no es tallar脿 el subministrament d’aigua als habitatges durant el transcurs de l’obra.

A m茅s, cal recordar que esta actuaci贸 est脿 dins del projecte de l’脌rea de Regeneraci贸 i Rehabilitaci贸 Urbana (ARRU) de Morella i el Pla 135 de la Diputaci贸 de Castell贸 amb un pressupost de 204.420 euros. Aix铆, s’ha finalitzat la primera fase del primer tram del carrer des del Jard铆 dels Poetes fins a la meitat del carrer. En esta fase tamb茅 s’han millorat les conduccions soterrades, aix铆 com les voreres i el paviment del carrer.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “durant les 煤ltimes setmanes s’ha finalitzat la primera fase d’estes obres i ara comen莽a la segona per acabar de condicionar el carrer per complet”. L’edil ha explicat que “era necessari canviar les instal路lacions soterrades i condicionar el paviment per a facilitar la circulaci贸 del carrer Alt de Sant Francesc”. Joan Carles ha afegit que esta segona fase de l’obra millorar脿 el tram de carrer des de la meitat fins al portal del Pla dels Estudis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.