fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les obres del Centre de Salut de Morella

Comencen les obres del Centre de Salut de Morella

L鈥檈difici del centre 茅s molt caracter铆stic per estar ubicat a l鈥檈sgl茅sia de Sant Miquel.

Les obres del Centre de Salut de Morella han comen莽at este mat铆. Estes compten amb un termini de sis mesos per a realitzar-se i consisteixen en una millora important de l鈥檈difici. Aix铆, l鈥檃ccessibilitat a tot l鈥檈difici, la millora en el servei sanitari i la incorporaci贸 del servei de radiologia s贸n les principals caracter铆stiques d鈥檈sta actuaci贸.

L鈥檃lcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que 鈥溍﹕ una obra molt important per a millorar un servei b脿sic a Morella, ampliar les consultes i millorar el servei als i les pacients o el treball del personal m猫dic鈥. A m茅s, l鈥檈dil ha explicat que 鈥渓鈥檈difici del Centre de Salut de Morella 茅s molt caracter铆stic per estar ubicat en una esgl茅sia i no ha tingut cap millora important des que es va construir als anys 80鈥. Tamb茅 ha comentat que 鈥渓a nova sala de radiologia 茅s una reivindicaci贸 hist貌rica de Morella per a evitar llargs despla莽aments per a fer radiografies amb el que aix貌 implica per als i les pacients, com perdre dies de treball. No 茅s just que en tota la comarca no es facen radiografies鈥. Rhams茅s ha remarcat que 鈥渓es diferents reformes s贸n necess脿ries per a optimitzar la tasca dels professionals m猫dics del centre鈥. Finalment, ha subratllat que 鈥渇a temps que treballem amb la Conselleria de Sanitat per a reformar el Centre de Salut i adaptar-lo a les necessitats d鈥檃vui en dia i avui ja s鈥檌nicien les obres鈥.

El Centre de Salut de Morella est脿 ubicat a l鈥檈difici de l鈥檈sgl茅sia de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l鈥檋ora d鈥檃bordar reformes, a m茅s, la construcci贸 sanit脿ria 茅s dels anys 80. Esta actuaci贸 molt necess脿ria pret茅n fer m茅s operativa la tasca del personal m猫dic amb la comunicaci贸 de les consultes.

A m茅s, el projecte inclou una sala de radiologia que apropa el servei als ciutadans i ciutadanes de la zona per a no despla莽ar-se fins a Vinar貌s. L鈥橦ospital de Vinar貌s 茅s, fins ara, el centre m茅s pr貌xim que ofereix este servei encara que es troba a prop d鈥檜na hora de la ciutat. Morella i la comarca dels Ports t茅 una poblaci贸 de gent gran majorit脿riament i reben moltes visites de turistes, a m茅s de tindre una orografia complexa, la qual cosa fa molt necessari cobrir este servei i que no es trobe a quasi una hora de trajecte.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estar脿 ubicat a l鈥檈difici del CISE i els serveis d鈥檈merg猫ncies a l鈥橦ostal Nou. D鈥檈sta manera, es busca oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l鈥檕bra de la forma m茅s eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.