fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cristina Flor Rufino i Sergio Almarcha Valls seran els mantenidors de les Reines Falleres de 2017

Cristina Flor Rufino i Sergio Almarcha Valls seran els mantenidors de les Reines Falleres de 2017

Tots dos estan lligats directament a les Falles, ja que Cristina Flor va ser Reina Fallera en 2013 i Sergio Almarcha va ser president la Falla Centre Espanya durant dues anualitats.

La Junta Local Fallera i la regidoria de Festes han donat a con猫ixer els noms de les dues persones que aquest any exerciran el paper de Mantenidors tant de la Reina Fallera com de la Reina Infantil. Cristina Flor Rufino i Sergio Almarcha Valls s贸n els dos noms que aquest any tindran l’honor i la responsabilitat d’actuar com Mantenidors d’Elena Collado i Silvia Mart铆nez, respectivament.

Tots dos tenen una relaci贸 m茅s que extensa i directa amb el m贸n de les Falles de Borriana, ja que Cristina ha estat sempre lligada a l’activitat de l’agrupaci贸 Pla莽a Chicharro. En els anys 2004 i 2005 va ser fallera infantil de la Cort d’Honor, mentre que un any despr茅s va arribar a ser presidenta infantil de la mateixa falla. Posteriorment, en 2010, va tornar a ser fallera de la Cort d’Honor de la Falla Pla莽a Chicharro, dotze mesos despr茅s va ostentar el c脿rrec de Fallera Major de la seva Falla. En 2012 tornava a formar part de la Cort d’Honor de la Reina Fallera de Borriana, per a en 2013 ser elegida com a Reina Fallera de la ciutat. En l’actualitat, segueix formant part de la comissi贸 de la Falla Pla莽a Chicharro, de la qual pr脿cticament no s’ha deslligat en els 煤ltims quinze anys malgrat que la seva traject貌ria professional com a fisioterapeuta l’haja portat a cursar diversos m脿sters lluny de la seva ciutat, concretament a Val猫ncia i, actualment, a Barcelona. A m茅s, continua compaginant els seus estudis amb la col路laboraci贸 que realitza dins del servei de rehabilitaci贸 del CEAM de Borriana i el seu treball en el Club de Futbol d’Alqueries.

Per la seva banda, Sergio Almarcha Valls ha mantingut una extensa relaci贸 amb les Falles de Borriana, ja que despr茅s d’entrar a formar part de la comissi贸 de la Falla de l’Escorredor amb tan sols 14 anys, va arribar a ser president de de la Falla Societat Centre Espanya durant dues anualitats, on precisament va coincidir per primera vegada amb la que en 2017 ser脿 la Reina Infantil, Silvia Mart铆nez. A m茅s, en 2014 i 2015, Sergio Almarcha va formar part de la Junta Local Fallera, c脿rrecs que ha compaginat amb la seva labor professional com a cap de secci贸 en l’empresa Sanycces de Borriana.

Aix铆, tant la Reina Fallera, Elena Collado, com la infantil, Silvia Mart铆nez tenen assegurats tant l’afecte com la dedicaci贸 i l’esfor莽 dels seus respectius Mantenidors, i poden estar tranquil路les sabent que el coneixement i confian莽a que tenen amb Cristina i Sergio els far脿 portar el c脿rrec amb la m脿xima emoci贸, proximitat i entrega possibles. Tal com ha manifestat la regidor de Festes de Borriana, Llu茂sa Monferrer, 鈥渧ore que Cristina i Sergio s贸n els elegits com Mantenidors de les Reines de Borriana d贸na una confian莽a enorme, en saber tant del seu coneixement com del seu afecte per les nostres festes. Sabem ja, per endavant, que es van a entregar al cent per cent en les tasques que els corresponen, per la qual cosa volem felicitar-los i agrair-los la seva acceptaci贸 de cara als actes previs de la Falles de 2017鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.