fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desarticulat grup criminal dedicat a les estafes en l’àmbit immobiliari a Alacant

Desarticulat grup criminal dedicat a les estafes en l’àmbit immobiliari a Alacant

Tres persones han sigut detingudes.

Ahir, agents de la Policia Nacional van desarticular un grup criminal que es dedicava a estafar a la gent utilitzant una falsa agència immobiliària.

Les investigacions s’han iniciat arran de seguir la pista a un matrimoni que ja havia sigut detingut l’any passat per delictes similars, els quals van arribar a estafar uns 70.000 €. Els agents, arran de la investigació, han tingut coneixença sobre que estes dues persones, juntament amb una altra, podrien haver seguit realitzant el seu negoci il·legal relacionat en la venda d’immobles.

El modus operandi dels estafadors consisteix a fer-se passar per una falsa agència immobiliària per tal de guanyar-se la confiança dels compradors, la qual oferia vendre immobles a través d’anuncis d’internet. Aleshores, quan una persona estava interessada a efectuar una compra, un dels presumptes autors es feia passar per agent immobiliari i falsificaven les firmes, les dades del registre de propietat i fins i tot la identificació dels propietaris reals dels immobles.

Amb les diverses denúncies que la policia va rebre per part de les víctimes, van descobrir que el grup criminal demanava una gran quantitat de diners per la reserva i fiança dels habitatges. A més, a vegades, els immobles no es trobaven ni en venda.

Els agents van poder localitzar els presumptes estafadors gràcies a les transferències bancàries que realitzaven de forma habitual. Arran d’això, les tres persones implicades van ser detingudes, les quals van ser posades en llibertat un cop haver prestat declaració en les dependències de la Policia Nacional d’Alacant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.