Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desmenteixen la vaga de socorristes a Benicàssim

Desmenteixen la vaga de socorristes a Benicàssim

El rumor que es va estendre durant els últims dies no es portarà a terme.

Durant la jornada festiva del 15 d’agost, un socorrista va anar anunciant per la platja que hui començaria una vaga de socorristes per les males condicions de treball. Després d’això, i durant la tarda d’ahir, es va realitzar una inspecció exhausta de diverses postes de socorrisme així com de les torres de vigilància. En la mateixa es va constatar que els socorristes disposen de crema solar, ulleres de sol, xiulet, un walkie per socorrista, llaunes de rescat i uniforme de treball.

L’ajuntament de Benicàssim va comprovar, a més, el correcte funcionament de les embarcacions de rescat, així com les transmissions entre postes. En esta inspecció es va confirmar que les torres disposen d’ombrel·la i una motxilla amb farmaciola i prismàtics.

A més, totes les torretes disposen d’ombrel·la, torpedes o llaunes de salvament, així com prismàtics, walkie de comunicacions i farmaciola de primers auxilis.

Este matí, membres de la Policia Local han supervisat tota la costa de Benicàssim per a confirmar que el servei de socorrisme funciona correctament i, a més, s’ha aprofitat per a parlar amb els socorristes. Com algun dels socorristes ha comentat, les possibles queixes que poden tenir “no justifiquen una vaga i que les platges no compten amb la seguretat que correspon”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Domingo Lorenzo, ha incidit que “tot funciona a la perfecció i ha explicat a més que la distància entre cadascun dels llocs de control és d’uns 300-400 metres. “Per a la regidoria de Seguretat i per a tot l’ajuntament, la seguretat de les persones és fonamental i el nostre treball de vigilància a les platges és constant”.

Per part seua, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha afegit que el servei de socorrisme compta amb 22 socorristes, dos patrons, un cap de platja, un DUE i un tècnic sanitari, “i a l’ésser el festival Rototom Sunsplash, un període de temporada de màxima ocupació, el servei a les platges ha sumat dos socorristes perquè la seguretat de tots és una màxima de l’Ajuntament de Benicàssim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.