fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut un home de 73 anys per robatoris i danys en vehicles a València

Detingut un home de 73 anys per robatoris i danys en vehicles a València

L’operació “RODALIES” ha permés la detenció del sospitós després de diverses denúncies de robatoris en cotxes a Alboraya, Almàssera i Tavernes Blanques.

La Guàrdia Civil de València ha dut a terme l’operació “RODALIES”, en la qual ha detingut un home de 73 anys per danyar i robar a l’interior de diversos vehicles a les localitats d’Alboraya, Almàssera i Tavernes Blanques.

Segons ha informat la Benemèrita, l’operació es va iniciar després de rebre diverses denúncies per robatoris en cotxes en les dependències policials. La majoria de les denúncies tenien en comú que els fets es produïen en terrenys erms i carrers adjacents de les localitats esmentades, on a l’alba apareixien cotxes amb els vidres trencats i diversos objectes sostrets de l’interior.

Finalment, el passat 13 de febrer, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció del sospitós, un home de 73 anys de nacionalitat espanyola, per 3 delictes de robatori amb força i 6 de danys en vehicles. Les diligències han estat entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Moncada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.