fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Educació de Castelló inverteix 24.000 euros en l’adequació de la nova aula de 2 anys al CEIP Illes Columbretes

Educació de Castelló inverteix 24.000 euros en l’adequació de la nova aula de 2 anys al CEIP Illes Columbretes

El pròxim curs, el centre estrenarà aquest servei amb 17 places.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha informat de l’avanç de les reformes per a l’aula de 2 anys del CEIP Illes Columbretes, uns treballs pressupostats en 23.785,56 euros. El centre disposarà de 17 places d’educació en aquest servei i ampliarà la zona del pati reservada per aquest alumnat.

El regidor d’Educació a l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha visitat el centre on ja han començat els treballs de reforma per a l’aula de 2 anys. Mezquita ha reafirmat “el compromís de l’Ajuntament amb l’educació pública” i ha assegurat que “aquesta nova obertura afiança les polítiques que portem a terme en coordinació amb la Conselleria d’Educació per a obrir més línies de 2 anys a Castelló”. Segons l’edil ” és un servei fonamental per a les famílies i també per als centres que l’ofereixen per tal de consolidar les matriculacions”.

Així doncs, les obres de la primera fase de la reforma per a les aules de 2 anys en el CEIP Illes Columbretes ja s’han dut a terme. Aquestes han consistit en la demolició interior per tal d’habilitar una zona diàfana, la col·locació de pilars i bigues per tal d’assegurar l’edifici una vegada eliminat el mur de càrrega. També s’ha construït una rampa d’accés i una porta que comunica directament amb el pati. Ja s’han reformat els banys i s’han pintat les aules.

Als sanitaris, s’ha instal·lat una porta de fusta i una vidrera per facilitar la visió de l’aula. Per finalitzar les obres, està previst que es valle el pati i col·locar cautxú al sòl del pati de l’escola. També es col·locarà un nou paviment en la nova aula.

Cal recordar que a principis d’any, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, va planificar la realització també del projecte al CEIP Bernat Artola per tal d’obrir una aula de 2 anys. Les obres d’adequació en aquest centre estan valorades en 19.545,20 euros i també inclouen treballs de fontaneria, electricitat, tasques d’adaptació dels patis i altres obres per a rebre el nou alumnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.