fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El 54 Sexenni de Morella comptar脿 amb un Punt Violeta

El 54 Sexenni de Morella comptar脿 amb un Punt Violeta

Este tindr脿 un car脿cter preventiu i d’informaci贸 dels recursos pertinents en cas d’agressi贸 sexual.

Morella comptar脿 amb un Punt Violeta durant les festes del 54 Sexenni amb car脿cter preventiu i amb informaci贸 sobre els recursos disponibles en cas d’agressi贸 sexual. A m茅s, s’establir脿 un protocol d’actuaci贸 amb les v铆ctimes, encara que el principal objectiu 茅s informar i prevenir perqu猫 no hi haja agressions sexuals a Morella, sobretot en els esdeveniments nocturns.

La regidora d’igualtat, Lola Vi帽als, ha destacat que “el Punt Violeta 茅s molt important en totes les festivitats o en les quals hi ha aglomeracions de gent i creix el risc d’agressions masclistes”. Aix铆, l’edil ha explicat que “estem treballant en el protocol d’actuaci贸 en el cas d’haver-hi agressions, per貌 l’objectiu principal 茅s d’informaci贸 i prevenci贸 perqu猫 no es donen”. Lola ha subratllat que “es tracta d’un espai de suport feminista per tal de fer denuncia als comportaments i actituds masclistes i poder crear aix铆 respostes a les possibles agressions sexuals tant individuals com de manera col路lectiva”.

El Punt Violeta a Morella servir脿, a m茅s d’informar i sensibilitzar, per a soc贸rrer en cas necessari a les v铆ctimes. Aix铆, s’est脿 treballant per a definir el protocol d’actuaci贸 si es produeix alguna agressi贸 segons els recursos disponibles. A m茅s, “el Punt Violeta fa visibles les agressions masclistes que es reiteren als espais festius i que queden impunes” ha finalitzat Lola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.