fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern no t茅 cap intenci贸 de renovar el servei m貌bil del DNI a Morella

El Govern no t茅 cap intenci贸 de renovar el servei m貌bil del DNI a Morella

Alcaldes i representants es van reunir el passat divendres amb el Subdelegat del Govern, David Barelles, que no va aportar cap soluci贸 al problema de renovar el DNI que sofreixen els pobles allunyats de la capital

L鈥檃lcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, el diputat provincial, Artemi Rallo i un conjunt d鈥檃lcaldes de la prov铆ncia de Castell贸, es van reunir amb el Subdelegat del Govern, David Barelles, per a demanar que es torni a oferir el servei m貌bil de renovar el DNI a tots els municipis com s鈥檋a fet durant molts anys i solucionar el greu problema d鈥檈spera per a renovar el DNI, que en el cas de Morella 茅s de m茅s de 300 persones. La reuni贸 va tindre lloc el passat divendres amb un resultat que no satisf脿 les necessitats dels municipis de l鈥檌nterior.

Morella es veu afectada per aquesta mesura, ja que hi ha un elevat nombre de persones que es troben en situaci贸 de renovar el DNI. La 煤ltima volta que es va oferir aquest servei a Morella va ser va ser fa tres anys i enguany es compleixen 10 anys d鈥檜na renovaci贸 molt nombrosa, per la qual cosa hi ha molta gent, i molts d鈥檈lls majors, que s鈥檋a de renovar el carnet d鈥檌dentitat. Els alcaldes presents a la reuni贸 demanen reactivar aquest servei per a estalviar llargs despla莽aments a les persones i que hagin de perdre dies laborals per a realitzar aquesta tasca. 鈥淓ls pobles d鈥檌nterior ens sentim marginats i menyspreats pel col路lapse que genera la situaci贸 i, lamentablement, despr茅s de la reuni贸, m茅s鈥, ha dit Rhams茅s Ripoll茅s, Alcalde de Morella.

D鈥檃questa manera, Rhams茅s Ripoll茅s, ha recalcat que 鈥溍﹕ un servei necessari per als pobles que estan m茅s lluny dels grans nuclis. A m茅s, les noves tecnologies haurien de servir per a facilitar els tr脿mits a la gent鈥. Tamb茅 destaca que 鈥渆l Subdelegat sols ha donat un 鈥榥o鈥 com a resposta, sense cap tipus de argument per a justificar la decisi贸鈥. La 煤nica soluci贸 que Barelles aporta 茅s que siguin els mateixos municipis els que emplenen autobusos per a despla莽ar als ve茂ns i ve茂nes que necessiten renovar el DNI, 鈥渟ense tindre en compte el temps que implica a aquells que viuen als pobles de l鈥檌nterior鈥, ha afegit l鈥檈dil.

Artemi Rallo, diputat provincial, manifestava que els despla莽aments d鈥檈quips del DNI resulten imprescindibles perqu猫, quan es feien, es garantia un servei que 鈥渇orma part de les necessitats b脿siques de molts ciutadans, sobre tot, dels que viuen en zones de l鈥檌nterior i allunyades de Castell贸 com Segorbe, Morella, Sant Mateu o Benicarl贸鈥.

L鈥檈ncontre celebrat a la Subdelegaci贸 de Govern han participat tamb茅 els alcaldes de Vilafranca, 脫scar Tena; Sant Mateu, Ana Besalduch, i Les Coves, M贸nica Nos. Representant a l鈥檃juntament de Vall d鈥橴ix贸 ha estat el concejal Xavier Ferreres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.