fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Mucbe de Benicarl贸 presenta la nova imatge corporativa que l’identifica com a museu

El Mucbe de Benicarl贸 presenta la nova imatge corporativa que l’identifica com a museu

La creaci贸 d’una nova identitat visual forma part del Pla Museol貌gic del Mucbe. L’autor de la marca 茅s l’estudi de disseny i comunicaci贸 gr脿fica Limoestudio.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manch贸n, han presentat avui la nova identitat visual del Mucbe, una marca que a partir d’ara l’identificar脿 com a museu i que li aportar脿 una imatge diferenciadora i amb molta personalitat.

Aix铆 ho han explicat les integrants de l’estudi Limoestudio, Kimi Furi贸 i Rosa Bou, encarregades de la creaci贸 d’aquesta nova marca corporativa que, tal i com ha recordat el regidor de Cultura 芦era una de les exig猫ncies del Pla Museol貌gic que regeix el Mucbe des del seu reconeixement com a museu, el 2017禄.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha reconegut que 芦aquesta nova marca permetr脿 al Mucbe diferenciar-se dins del panorama muse铆stic valenci脿, especialment a les comarques del nord, on ja 茅s el museu de refer猫ncia禄. 芦A m茅s 鈥攈a dit l’alcaldessa鈥, el canvi d’imatge representa el pas de l’antic Centre Cultural Convent de Sant Francesc al Museu Ciutat de Benicarl贸, un espai m茅s modern, m茅s accessible i m茅s obert a la ciutadania禄.

Les dissenyadores, autores tamb茅 del disseny de l’exposici贸 permanent 芦Terra d’ibers禄, han explicat que amb la nova imatge 芦hem volgut, d’una banda, posar en valor l’edifici patrimonial del museu [en refer猫ncia a la 芦m禄 i als arcs que conformen el claustre] i, de l’altra, hem volgut destacar el protagonisme de Benicarl贸 amb la 芦B禄

芦La nova imatge 鈥攈an subratllat鈥 aporta simplicitat i llegibilitat i permet que siga f脿cilment reconeixible禄.

Tal i com ha dit el regidor de Cultura, 芦aquesta nova imatge s’aplicar脿 tamb茅 a la senyalitzaci贸 interior i exterior del museu i a les estrat猫gies digitals del museu禄.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha remarcat que 芦la concepci贸 global del Mucbe com a marca ens ajudar脿 tamb茅 a potenciar Benicarl贸 com a ciutat tur铆stica, de la m脿 tamb茅 de les marques tur铆stiques de BL脫 i de Benicarl贸 Cuina Aut猫ntica禄. 芦L’espai tur铆stic 茅s cada vegada m茅s competitiu 鈥攈a relatat Xaro Miralles鈥, i disposar d’una marca que cride l’atenci贸 dels visitants i expresse una personalitat diferenciada 茅s un punt a favor fonamental禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.