fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El parc del Trenet de Benicàssim s’omplirà de màgia amb una nova edició de ‘Imagina Benicàssim’

El parc del Trenet de Benicàssim s’omplirà de màgia amb una nova edició de ‘Imagina Benicàssim’

L’activitat comença aquest dijous i es prolongarà fins al dissabte dia 10.

El parc del Trenet de Benicàssim s’omplirà de màgia a partir del pròxim dijous de la mà de Imagina Benicàssim. La Regidoria de Turisme ha programat tres jornades d’activitats i espectacles de màgia per als dies 8, 9 i 10 de juliol destinats a un públic familiar.

Com ha comentat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, l’activitat es realitza per segon any consecutiu al parc del Trenet ja que “l’espai està barrat pel que el control de l’aforament es pot realitzar amb totes les garanties”.

En aquest sentit, a més del control d’accessos, les tres jornades d’activitat es realitzaran amb públic assegut, respectant en tot moment la distància de seguretat i totes les mesures sanitàries establides.

Quant al programa de Imagina Benicàssim, el mateix començarà aquest dijous 8 de juliol a les 20.00 hores de la mà del Mago Reolid, Mago Paco, Yao i Maga María Krypto.

Amb tan sols 10 anys, Mago Reolid porta en el món de la màgia des dels cinc anys i és el membre més jove del Círculo Mágico de Benicàssim. A poc a poc ha anat afermant aquest hobby, realitzant cursos de màgia a València i a Castelló i assistint a diversos Congressos de màgia.

Mago Paco porta 15 anys unint la màgia i les matemàtiques que són els seus dos amors platònics, realitzant activitats recreatives per a acostar les matemàtiques a tothom. En 2008 va obtindre un premi nacional de màgia, que actualment només tres mags posseeixen a la província de Castelló, entre ells el mago Yunke.

Yao és un artista xinés que coneix la màgia des de molt primerenca edat. Actualment disposa de diversos espectacles de xicotet format i un gran xou unipersonal, a més de compartir cartell al costat de primeres figures en la gira nacional de mestres de la màgia. Mentalisme, close up, cartomagia, manipulació i màgia d’escena són algunes de les disciplines que desenvolupa.
Per part seua, María Krypto és una maga valenciana de 24 anys que va començar la seua trajectòria com a maga als 20 encara que ja als 12 va començar a interessar-se pel meravellós món de la il·lusió. Els seus espectacles destaquen pel caràcter narratiu que fila els diversos jocs de màgia que no deixen a l’espectador indiferent.

La programació continuarà el 9 de juliol a les 20.00 hores amb La Bella Maga, amb la semifinalista de Got Talent, Estefanía Galera, i Magic Santi.
La Bella Maga està especialitzada en el camp de la màgia infantil i la creació dels seus espectacles se centra en la participació activa de tots els xiquets, sempre basats en una metodologia on els més xicotets entenen la màgia i es diverteixen amb ella.

Estefanía Galera és una il·lusionista castellà manxega que porta des del 2006 sobre els escenaris. Actualment treballa com a Directora i Maga Resident en el “Magic Museum by Yunke” en Peñíscola.
Magic Santi ha participat en festivals i esdeveniments màgics compartint escenari amb grans estreles, on ha demostrat la seua vàlua com a mag. La seua màgia és molt còmica, divertida i sorprenent.
Finalment, el dissabte 10 i en dos passes, a les 20.30 i a les 22.30 hores, s’ha reservat per al Show Grandes Ilusiones de la mà de Riverson.

Ramón Ríos, Mago Riversson, és un mag, il·lusionista i director artístic teatral madrileny, que va començar la seua carrera artística des de ben xicotet formant-se en la Societat Espanyola d’Il·lusionisme, en la qual ràpidament va destacar, passant a formar part del reduït grup de formació de Frakson i Arturo Ascanio. El seu nou treball titulat “Who?”, promet ser un dels millors espectacles mai vist en el món de l’il·lusionisme portant un treball de quasi cinc anys de preparació.

L’accés per a tots els espectacles és lliure i gratuït, fins a completar aforament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.