fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El pas de la COVID-19 a Morella es recordarà amb un documental

El pas de la COVID-19 a Morella es recordarà amb un documental

Aquest pretén recollir diversos testimonis de diferents perfils i mostrar com les morellanes i morellans han viscut la pandèmia
El diumenge es presentarà el llibre Martina en temps de paciència al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

L’Ajuntament de Morella, amb la col·laboració de Comunicacions dels Ports, ha iniciat un projecte per a deixar testimoni del transcurs de la COVID-19 a la ciutat. Així, aquest mes d’agost es començarà a gravar un documental sobre la pandèmia amb la intenció que morellanes i morellans de diferents perfils conten com han viscut i encara viuen les diferents fases de tot el que ha provocat aquesta malaltia. D’aquesta manera, s’ha previst que es presente a final d’any.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “totes i tots recordarem la COVID-19 i com va irrompre a fa més d’un any en les nostres vides, de manera que volem que quede testimoni de com s’ha viscut a Morella”. “Des dels moments més durs amb el cop que va suposar per a les persones residents a la residència, fins a com ho han viscut els infants, les seues famílies, els comerços, etcètera” ha afegit. L’edil ha explicat que “pensem que han de participar diferents perfils i punts de vista i que quede reflectit com es va viure aquesta pandèmia a la ciutat” i ha comentat que “menuts i grans tindran la seua visió del que ha suposat la COVID-19 a Morella”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a la participació, que és totalment oberta, al documental, el qual comptarà també amb la participació de diversos artistes que aportaran la seua experiència a través de la música, text, dibuix o fotografia”.

Presentació de Martina en temps de paciència

Una altra iniciativa amb el mateix objectiu és el llibre Martina en temps de paciència. Aquest es presentarà el dimecres 18 d’agost al Teatre Municipal de Morella a les 19.00 hores. Es tracta d’un infantil sobre com ha viscut Martina aquest temps de la pandèmia de la COVID-19 “com un exemple de la lliçó que ens donen les xiquetes i xiquets en estos temps que ens ha tocat viure” ha explicat Rhamsés. Aquest segueix a la col·lecció de llibres de la protagonista amb textos de Julià Pastor i il·lustracions de Sagrario Martínez. A més, a la presentació es regalarà un exemplar a les xiquetes i xiquets assistents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.