fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El pas de la COVID-19 a Morella es recordar脿 amb un documental

El pas de la COVID-19 a Morella es recordar脿 amb un documental

Aquest pret茅n recollir diversos testimonis de diferents perfils i mostrar com les morellanes i morellans han viscut la pand猫mia
El diumenge es presentar脿 el llibre Martina en temps de paci猫ncia al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

L’Ajuntament de Morella, amb la col路laboraci贸 de Comunicacions dels Ports, ha iniciat un projecte per a deixar testimoni del transcurs de la COVID-19 a la ciutat. Aix铆, aquest mes d’agost es comen莽ar脿 a gravar un documental sobre la pand猫mia amb la intenci贸 que morellanes i morellans de diferents perfils conten com han viscut i encara viuen les diferents fases de tot el que ha provocat aquesta malaltia. D’aquesta manera, s’ha previst que es presente a final d’any.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “totes i tots recordarem la COVID-19 i com va irrompre a fa m茅s d’un any en les nostres vides, de manera que volem que quede testimoni de com s’ha viscut a Morella”. “Des dels moments m茅s durs amb el cop que va suposar per a les persones residents a la resid猫ncia, fins a com ho han viscut els infants, les seues fam铆lies, els comer莽os, etc猫tera” ha afegit. L’edil ha explicat que “pensem que han de participar diferents perfils i punts de vista i que quede reflectit com es va viure aquesta pand猫mia a la ciutat” i ha comentat que “menuts i grans tindran la seua visi贸 del que ha suposat la COVID-19 a Morella”. Finalment, Rhams茅s ha volgut “animar a la participaci贸, que 茅s totalment oberta, al documental, el qual comptar脿 tamb茅 amb la participaci贸 de diversos artistes que aportaran la seua experi猫ncia a trav茅s de la m煤sica, text, dibuix o fotografia”.

Presentaci贸 de Martina en temps de paci猫ncia

Una altra iniciativa amb el mateix objectiu 茅s el llibre Martina en temps de paci猫ncia. Aquest es presentar脿 el dimecres 18 d’agost al Teatre Municipal de Morella a les 19.00 hores. Es tracta d’un infantil sobre com ha viscut Martina aquest temps de la pand猫mia de la COVID-19 “com un exemple de la lli莽贸 que ens donen les xiquetes i xiquets en estos temps que ens ha tocat viure” ha explicat Rhams茅s. Aquest segueix a la col路lecci贸 de llibres de la protagonista amb textos de Juli脿 Pastor i il路lustracions de Sagrario Mart铆nez. A m茅s, a la presentaci贸 es regalar脿 un exemplar a les xiquetes i xiquets assistents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.