fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ple de la Vall d’Uix贸 aprovar脿 l’expedient de resoluci贸 del contracte de Vallpala

El ple de la Vall d’Uix贸 aprovar脿 l’expedient de resoluci贸 del contracte de Vallpala

Els informes t猫cnics consideren que existeixen incompliments greus per part de l’empresa, que ha modificat la concessi贸 “de forma unilateral”.

El ple ordinari de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 aprovar脿 esta tarda la incoaci贸 de l’expedient de resoluci贸 de la concessi贸 administrativa de la instal路laci贸 esportiva situada en terrenys municipals al costat del Poliesportiu i de la Piscina Coberta, coneguda com a Vallpala, i que va ser concedida amb informes en contra per l’anterior equip de govern del PP.

El primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que esta proposta d’acord es debatr脿 en ple “despr茅s dels informes realitzats pels t猫cnics municipals responsables del seguiment del contracte, at茅s que consideren que existeixen incompliments greus per part de l’empresa, com la modificaci贸 de la concessi贸 de forma unilateral”.

En este sentit, ha afegit que els funcionaris consideren que la concessi贸 atorgada era “d’instal路laci贸 esportiva” i que “contemplava el servei complementari de cafeteria”, per貌 despr茅s d’unes obres realitzades recentment “l’element principal d’explotaci贸 茅s un restaurant”. A m茅s existeixen altres incompliments quant a normatives d’accessibilitat.

Una vegada la sessi贸 plen脿ria aprove la incoaci贸 de l’expedient, el proc茅s administratiu contempla un per铆ode de 10 dies perqu猫 l’empresa puga presentar al路legacions.

Llorente ha destacat que esta decisi贸 “no va en contra de ning煤” sin贸 que “tracta de defensar els interessos de tots els vallers i valleres, vetllant perqu猫 les coses es facen ben i l’empresa concession脿ria complisca amb el contracte signat i amb la normativa vigent”, ja que “les lleis han de ser iguals per a tots”.

Per finalitzar, ha afirmat que des de l’Ajuntament “hem de garantir la igualtat de condicions i d’oportunitats, perqu猫 en esta zona hi ha altres negocis de restauraci贸 que s铆 que han de fer front a totes les despeses derivades de la seua activitat, la qual cosa inclou el terreny o local, que en el cas de Vallpala 茅s municipal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.