fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de Morella aprova les dates del Sexenni a partir del 16 d’agost

El Ple de Morella aprova les dates del Sexenni a partir del 16 d’agost

El dissabte se celebra el 1r Consell del Sexenni per comen莽ar els treballs d’organitzaci贸 de les festes majors de Morella.

Morella va aprovar ahir les dates del Sexenni i les festes d’agost al ple de novembre. D’esta manera, el 54 Sexenni; festes majors de Morella i declarades festes d’Inter茅s Tur铆stic Nacional i B茅 d’Inter猫s Cultural Immaterial, comen莽aran el 16 d’agost. Tamb茅 es va aprovar que les festes d’agost se celebren a partir del 4 d’agost. D’esta manera, el dissabte es realitza el 1r Consell del Sexenni on es constituir脿 el mateix i s’iniciaran els treballs d’organitzaci贸 i coordinaci贸 per al Sexenni.

La regidora de Festes, Roc铆o Querol, ha destacat que “el Sexenni s贸n les festes m茅s importants a Morella, se celebren cada sis anys, i volem organitzar des de ja tot este any tan especial per als morellans i morellanes”. L’edil ha afegit que “el ple d’ahir vam aprovar les dates, tant del Sexenni, com de les festes de Sant Roc. Ara cal comen莽ar els treballs perqu猫 el 54 Sexenni siga un 猫xit”. Aix铆, Roc铆o ha comentat que “este cap de setmana es constitueix el Consell del Sexenni i celebra la primera reuni贸, de manera que Morella ja est脿 immersa en un nou any sexennal on tots els ve茂ns i ve茂nes de la ciutat col路laboren i s’impliquen amb este”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.