fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El projecte del futur de Gandia Palau de Just铆cia estar脿 redactat en 3 mesos

El projecte del futur de Gandia Palau de Just铆cia estar脿 redactat en 3 mesos

L鈥橝juntament ha adjudicat ja la proposta de redacci贸 i direcci贸 d鈥檕bra del projecte, que t茅 un pressupost global estimat de 17 milions d鈥檈uros, a c脿rrec de la Conselleria de Just铆cia. La previsi贸 茅s que l鈥檕bra estiga enllestida abans que finalitze el 2022.

El vice-alcalde i regidor delegat d鈥橴rbanisme, Josep Alandete, ha anunciat aquest mat铆 la proposta d鈥檃djudicaci贸 de la redacci贸 del projecte i direcci贸 d鈥檕bres del futur Palau de Just铆cia de Gandia, a la UTE Remedios Fern谩ndez-Carri贸n Garc铆a, Javier Garc铆a-Fern谩ndez-Carri贸n, per 487.025 鈧 (IVA incl貌s).

La mercantil guanyadora haur脿 de presentar el projecte en 90 dies de la signatura, imminent, del contracte. A partir d鈥檈ixe moment, s鈥檌niciar脿 el proc茅s de licitaci贸 de l鈥檃djudicaci贸 de les obres, que estarien enllestides abans que finalize el 2020.

Cal recordar que, a l鈥檌gual que amb el Pla Edificant, de construcci贸 i millora de tots els centres educatius p煤blics de la ciutat, l鈥橝juntament t茅 delegades les compet猫ncies de l鈥檕bra per part de la Conselleria de Just铆cia. 鈥淣o obstant aix貌, hi haur脿 un contacte directe amb l鈥檃dministraci贸 auton貌mica per tal que el projecte final responga a les necessitats reals鈥.
El futur Palau de Just铆cia es construir脿 al districte de Santa Anna sobre una parcel路la de 4.287 m2. La superf铆cie constru茂da aproximada ser脿 de 12.700 m2, distribu茂ts en quatre plantes sobre rasant i soterrani. El pressupost estimat d鈥檈xecuci贸 de les obres 茅s de 16.800.000 鈧, finan莽ats al 100 per cert per la Conselleria de Just铆cia a trav茅s d鈥檜n pla plurianual 2020-2022. El nou espai acollir脿 els serveis de l鈥檃ctual edifici dels jutjats i altres, com ara la Fiscalia, que es troben distribu茂ts en diferents immobles.

鈥淟a construcci贸 del Palau de Just铆cia, anir脿 acompanyada del desenvolupament definitiu del PAI de Santa Anna que, a banda d鈥檌nfraestructures p煤bliques, contempla la construcci贸 d鈥檋abitatges p煤blics, privats i d鈥檌niciativa mixta. Ser脿, per tant, el motor del desenvolupament de la zona i la integraci贸 del barri en la trama urbana de la ciutat鈥.
Finalment, pel que fa als usos futurs de l鈥檈difici vell dels Jutjats, el vice-alcalde ha assegurat que 鈥渆s decidir脿 d鈥檃cord amb el ve茂nat i altres col路lectius (comerciants…) del barri, per a que represente una oportunitat per a Ro铆s de Corella鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.