fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El toc de queda a Benic脿ssim se salda amb 60 den煤ncies des del seu inici el 12 de juliol

El toc de queda a Benic脿ssim se salda amb 60 den煤ncies des del seu inici el 12 de juliol

Marqu茅s posa en valor la labor de control i vigil脿ncia de la Policia Local i Gu脿rdia Civil aix铆 com la conscienciaci贸 duta a terme des de l’Ajuntament i el comportament exemplar de ve茂ns i visitants.

Els dispositius de seguretat posats en marxa per a salvaguardar les normes decretades per la Generalitat Valenciana des del passat 12 de juliol a Benic脿ssim, comptabilitzen un total de 60 den煤ncies per l’incompliment de l’horari establit de limitaci贸 a la mobilitat entre la 1.00 i les 6.00 hores de la matinada.

L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha indicat que, 鈥渄es de la lleialtat institucional acatem les mesures imposades i s’est脿 col路laborant a dur a terme controls per a salvaguardar les normes de seguretat imposades per la Generalitat, amb l’objectiu posat a poder revertir la situaci贸 al m茅s prompte possible, despr茅s de l’evident frac脿s de la relaxaci贸 de mesures per part del Govern. Per aix貌 hem intensificat la labor d’informaci贸, vigil脿ncia i conscienciaci贸, ja que molts turistes desconeixien l’abast de les restriccions鈥.
Quant a les den煤ncies, el primer balan莽 realitzat se salda amb quatre den煤ncies a restaurants per l’incompliment de la normativa covid i venda d’alcohol a menors. En aquest sentit, Susana Marqu茅s ha volgut destacar 鈥渜ue tant restauradors, hostalers i la ciutadania han acatat les normes, mostrant un comportament col路laboratiu i comprensiu sobre la situaci贸 excepcional que estem vivint鈥.

La primer edil ha volgut recordar tamb茅 que en aquest segon estiu de pand猫mia, 鈥渓’Ajuntament de Benic脿ssim continua implementant accions i de la m脿 de tot el teixit empresarial de la ciutat, ens hem bolcat en una campanya que recorda a la ciutadania la necessitat de seguir les tres regles b脿siques. Tres senzills gestos com posar-se la m脿scara, mantindre la dist脿ncia interpersonal i la rentada freq眉ent de mans que ens va permetre, com assenyala el lema de la campanya, Gaudir de Benic脿ssim amb responsabilitat!鈥.
D’altra banda, el balan莽 realitzat en mat猫ria de seguretat en el que portem d’estiu reflecteix que el nombre de reunions que excedeixen el nombre de persones permeses va disminuint i, mentre que al juliol es van interposar 35 den煤ncies, durant el mes d’agost s’han redu茂t a 13. Aix铆 mateix, durant agost no s’ha registrat cap den煤ncia respecte a l’煤s de la m脿scara.
La regidora de Seguretat, Natividad Alonso, ha afegit que 鈥渟’han intensificat les labors de control i vigil脿ncia per a fer front a la propagaci贸 del Covid-19 i reduir el nombre de contagis, un dispositiu que continuar脿 durant les pr貌ximes setmanes per a continuar vetlant pel compliment de les mesures鈥.

Pel que respecta a la pr貌rroga de les limitacions anunciades fins al pr貌xim 6 de setembre, l’alcaldessa ha afegit que 鈥渓amentem que des de la Conselleria no h脿gem obtingut resposta encara a la nostra sol路licitud de reuni贸, per a traslladar les inquietuds de la poblaci贸 per la incertesa que generen les decisions d’煤ltima hora, aix铆 com la necessitat de ser exemplars i rigorosos a l’hora de prendre decisions que afecten directament l’economia local d’una poblaci贸 tur铆stica com Benic脿ssim鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.