fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els alumnes de l’Aula Conviu participen en les activitats de l’escola d’estiu de Nules

Els alumnes de l’Aula Conviu participen en les activitats de l’escola d’estiu de Nules

L鈥橝ula Conviu pret茅n integrar els seus alumnes en la vida di脿ria del municipi.

Els alumnes de l’Aula Conviu han participat en les activitats de l’Escola d’Estiu i han organitzat un taller de ventalls que han compartit amb els alumnes m茅s grans de l’Escola d’Estiu.

Esta activitat s’emmarca en la programaci贸 que ofereix l’Ajuntament de Nules per a promoure la conviv猫ncia de persones amb diversitat funcional. Aix铆 doncs, entre els objectius d’esta iniciativa est脿 afavorint la integraci贸 d’estes persones en la societat mitjan莽ant els comportaments escaients; practicar les habilitats apreses, o afavorir les relacions interpersonals.

“Les activitats que organitzem en l’Aula Conviu van encaminades al fet que les persones amb diversitat funcional participen amb normalitat en tot all貌 que realitza l’Ajuntament, com 茅s el cas de l’Escola d’Estiu. L’Aula Conviu els serveix per a relacionar-se entre ells i integrar-se en la vida di脿ria amb activitats d’oci, esportives, eixides o tallers. A m茅s, amb esta Aula es d贸na un respir a les fam铆lies”, destaca la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura.

Amb l’esl貌gan “Podem fer-ho junts” l’Aula Conviu est脿 formada per 17 alumnes que es reuneixen al departament de Serveis Socials fora de l’horari escolar dilluns i dijous.

Leave a Reply

Your email address will not be published.