fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els comerciants de Peníscola omplen el Passeig Marítim

Els comerciants de Peníscola omplen el Passeig Marítim

L’Associació de Comerciants de Peníscola va organitzar ahir la primera cita anual de Botigues al Carrer en la qual participen al voltant d’una cinquantena de comerços locals presentant les seues millors ofertes en el Passeig Marítim fins a les 22:00h.

L’organització va programar per a enguany tres dates: la primera es va celebrar ahir 23 de juny, la segona el 14 de juliol i la tercera el 13 d’octubre. En elles els compradors poden trobar una àmplia gamma de productes com a moda, decoració, complements o articles de platja.

La proposta de l’associació combina compres i activitats infantils per als milers de visitants que passegen per la ciutat, ja que per als més xicotets s’han instal·lat atraccions inflables gratuïtes al llarg de tota la jornada. L’alcalde, Andrés Martínez va visitar la fira al costat del regidor de l’àrea de Turisme i Comerç, Rafael Suescun, i va felicitar als comerços participants així com a les agrupacions empresarials locals que, conjuntament, han treballat en la seua convocatòria i organització, registrant un nou èxit de participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.