fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els menors sol路liciten tenir veu per a decidir en els pressupostos participatius de Castell贸

Els menors sol路liciten tenir veu per a decidir en els pressupostos participatius de Castell贸

Els vint alumnes dels centres educatius que componen el Ple de la Inf脿ncia demanen estar informats sobre mesures que els afecten.

Els vint alumnes representants dels centres educatius i els diferents districtes de la ciutat que formen part del Consell Municipal de la Inf脿ncia i Adolesc猫ncia han demanat avui en sessi贸 plen脿ria “decidir directament sobre els pressupostos participatius” de Castell贸 que els s贸n propis o afecten.

Esta 茅s una de les propostes m茅s destacades del Ple de la Inf脿ncia celebrat en l’Ajuntament, en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa, Amparo Marco, i que tamb茅 ha comptat amb la pres猫ncia dels regidors de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, i Educaci贸, Enric Porcar.

Els xiquets han sol路licitat incorporar el citat suggeriment al reglament d’organitzaci贸 i funcionament del Consell Municipal de la Inf脿ncia i Adolesc猫ncia de Castell贸, document l’esborrany del qual ja ha elaborat l’Ajuntament i els menors han pogut revisar amb anterioritat a este ple.

Unes altres de les peticions realitzades per a afegir al reglament han sigut que se’ls comunique de les mesures adoptades d’acord als seus suggeriments i altres assumptes que els puguen concernir, exercir com a representants dels xiquets, xiquetes i adolescents de Castell贸 davant altres institucions i organismes quan precise l’Ajuntament, i que s’incorporen a l’貌rgan els alumnes de formaci贸 professional de grau mitj脿.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacci贸 “pel vostre inter猫s per la ciutat de Castell贸 en participar en este Ple de la Inf脿ncia i Adolesc猫ncia”, al mateix temps que ha assegurat que “tindrem en compte i estudiarem les al路legacions que heu proposat a l’esborrany del reglament perqu猫 sens dubte milloraran i enriquiran este document”.

Els xiquets i xiquetes que formen part del Consell de la Inf脿ncia i Adolesc猫ncia han sigut triats pels centres escolars despr茅s de decidir pr猫viament per sorteig els centres educatius que anaven a formar part d’este.

Leave a Reply

Your email address will not be published.