fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els xiquets de Nules podran parlar amb els reis mags per videoconferència

Els xiquets de Nules podran parlar amb els reis mags per videoconferència

Nules és la primera població de la Comunitat Valenciana que s’adhereix al projecte Los Reyes Magos TV “Ilusión colectiva”.

Els xiquets i les xiquetes de la població de Nules podran parlar amb els Reis Mags per videoconferència gràcies a l’adhesió de l’ajuntament al projecte anomenat Los Reyes Magos TV “Ilusión Colectiva” de l’Associació Cultural LP que compta amb la col·laboració de l’ONG Infancia Sin Fronteras.

“Amb esta iniciativa volem incrementar la il·lusió dels nostres xiquets per a estes dates tan especials i en concret per l’arribada dels Reis Mags d’Orient”, comenta la regidora de Tradicions, Patricia Cascales.

De fet des de l’Ajuntament de Nules es ficarà en marxa a partir del dia 22 de desembre una campanya de promoció en xarxes socials mitjançant la qual les primeres 100 famílies que s’inscriguen rebran un codi per a sol·licitar una videoconferència en el Rei Mag que vulguen.

Nules és el primer municipi de la Comunitat Valenciana en adherir-se a este projecte, “és un orgull per al poble de Nules que els organitzadors d’esta iniciativa pensaren en nosaltres, de manera que volem aprofitar l’era tecnològica per a apropar els Reis Mags als xiquets i a les xiquetes i impulsar així les nostres tradicions”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

A més este projecte compta amb una part solidària per la qual cosa el pròxim dia 30 de desembre a la festa especial de la Clemen Nit Festa hi haurà este any un racó solidari on s’arreplegaran joguines que seran donades a diferents organitzacions que ajudaran al fet que la màgia dels Reis Mags arribe a tots els xiquets i xiquetes.

La campanya “Ilusión Colectiva www.losreyesmagos.tv” es va posar en marxa per primera vegada fa dos anys, “en este temps hem arribat a les 4.000 videotrucades amb els Reis Mags, els quals han repartit 2.000 joguets solidaris entre diverses famílies que de no ser així no hagueren pogut gaudir de la seua màgia”, explica el president de l’Associació Cultural LP i coordinador d’este projecte, Javier Arranz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.