fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

En marxa el centre d’innovaci贸 tur铆stica de Morella

En marxa el centre d’innovaci贸 tur铆stica de Morella

L’Ag猫ncia Valenciana de Turisme es reuneix amb empresaris tur铆stics i l’ajuntament per informar del futur CDTI a la F脿brica de Giner, que s’espera que estiga operatiu en el segon semestre de 2018.

El director general d’Estrat猫gia Territorial Tur铆stica de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme, Josep Gisbert, ha mantingut este mat铆 un encontre amb empresaris tur铆stics i l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, al voltant del futur del Centre de Turisme d’Interior qu猫 estar脿 ubicat en el complex de la F脿brica de Giner, aix铆 com ha presentat les jornades “Cuina d’Autor” que tindran lloc en la xarxa de CDT de la Comunitat Valenciana, on Morella ser脿 una de les seus.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha valorat molt positivament estes activitats al voltant del futur CDTi en qu猫 pensa que “ser脿 una oportunitat per a formar a moltes persones vinculades al turisme aix铆 com professionalitzar i dignificar la professi贸 en hostaleria i restauraci贸”.

Josep Gisbert ha afirmat que “este centre ser脿 un referent en el turisme d’interior, no tan sols per a la nostra comarca, sin贸 que l’objectiu 茅s poder establir convenis amb diferents comarques tant d’Arag贸 com de Catalunya”. El director general ha confiat a fer que puga estar operatiu en el segon semestre de 2018. Aviat es licitaran les obres i comen莽aran l’execuci贸 d’estes.

A m茅s, durant la construcci贸 de l’obra, s’organitzaran diferents cursos per tal de promocionar este centre d’innovaci贸 tur铆stica d’interior per tota la Comunitat Valenciana i zones ve茂nes, a part de la mateixa comarca.

Finalment la presidenta dels empresaris tur铆stics de Morella i Comarca (Asetmico), Mari Carmen Escuder, ha valorat tamb茅 d’una forma positiva este encontre. Els empresaris tur铆stics tindran veu pr貌pia en este proc茅s i traslladaran les seues necessitats a l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme de cara a oferir el millor producte possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.